Ανακλήθηκε η απομάκρυνση του Σφακιανάκη

το μεσημέρι της Πέμπτης, οι πληροφορίες θέλουν να ανακλήθηκε η απόφαση του νέου αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Υπενθυμίζεται πως αργά το βράδυ της Τετάρτης, έγινε γνωστό πως ο Μανώλης Σφακιανάκης ο οποίος ανέδειξε τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετακινήθηκε στην ανενεργή υπηρεσία ανθρωπίνου δυναμικού. Ωστόσο, ο ίδιος υπέβαλε στο Αρχηγείο της Αστυνομίας προσφυγή κατά της μετακίνησής του, με την οποία ζητούσε την ακύρωσή της, σύμφωνα με το άρθρο 18 του ΠΔ100/2003 του σχετικού κανονισμού.

Ο ίδιος φέρεται να ήταν δυσαρεστημένος από την μετακίνησή του, καθώς έχει συνδέσει για πολλά χρόνια το όνομά του με την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Δυσαρεστημένο όμως, φέρεται να είναι και το Μαξίμου με τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Νίκο Τόσκα ο οποίος μιλώντας νωρίτερα στη Βουλή είχε αμφισβητήσει ευθέως την ικανότητα του Μανώλη Σφακιανάκη στην υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με την οποία ταυτίστηκε, και είχε αποδώσει την αποδοχή της οποίας έχαιρε στην ικανότητά του στις δημόσιες σχέσεις και στις καλές δημόσιες σχέσεις του με τα ΜΜΕ.