Σκότωσε τον γιο της και τον έψαχνε στο «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

Την άκρη του νήματος βρήκε για άλλη μια φορά η Αγγελική Νικολούλη.

timthumb

Η μητέρα του Κωστή Πολύζου απευθύνθηκε στο «Τούνελ» το 2011 για να βρεθεί ο γιος της. Ο Κωστής εξαφανίστηκε μια νύχτα με καταιγίδα στις 18 Φλεβάρη του 2011. Τότε η μητέρα του και ο μικρότερος αδερφός του δήλωναν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη πως κάποιο άγνωστο αυτοκίνητο σταμάτησε έξω από το σπίτι, ο Κωστής φάνηκε να γνωρίζει τον οδηγό, επιβιβάστηκε σ’ αυτό και έκοτε δεν τον ξαναείδαν.

Οκτώ μήνες μετά, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011, τα σκυλιά ενός κυνηγού ξέθαψαν από χωράφι του πατριού το μισοφαγωμένο πτώμα του άτυχου 23χρονου. Ήταν θαμμένος κάθετα με τη φόρμα που φορούσε στο σπίτι και χωρίς παπούτσια. Το σημείο είχε καλυφθεί γύρω – γύρω με κλαδιά και ήταν απορίας άξιο πως η οικογένεια δεν το είχε αντιληφθεί. Πατριός και μητέρα δεν είχαν δηλώσει ποτέ στην Αστυνομία το συγκεκριμένο χωράφι στο οποίο διατηρούσαν αποθήκη με κυψέλες για τα μελίσσια τους.

Μερικά 24ωρα αργότερα ο Κωστής βρέθηκε μισο ξεθαμμένος από άγρια ζώα στο χωράφι του πατριού του τυχαία από διερχόμενο κυνηγό. Υπήρχαν μαρτυρίες τότε κατοίκων στα Σιάτιστα που ανέφεραν πως η μητέρα την επόμενη μέρα της εξαφάνισης για έναν «περίεργο» λόγο καθάριζε το σπίτι και τα χαλιά με ατμοκαθαριστή, ενώ υπήρξαν μαρτυρίες που είχαν δει το ζευγάρι να φορτώνει στο αγροτικό ένα βαρύ κουτί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατόπιν εκτέλεσης εντάλματος της ανακρίτριας της Κοζάνης, σήμερα στις 8:30 το πρωί κλιμάκιο ανδρών αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισε και συνέλαβε τη μητέρα και τον πατριό του θύματος ως υπεύθυνους για την ανθρωποκτονία σε βάρος του Κωστή Πολύζου.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή Φως στο τούνελ μετά από πολυετή έρευνα εντόπισε το φορτηγάκι του πατριού που το είχε πουλήσει σε ειδική μάντρα. Εντόπισε τον ιδιοκτήτη του οχήματος και με τη βοήθεια ιδιωτικού εγκληματολογικού εργαστηρίου εντόπισε ίχνη αίματος στη καρότσα, παρά το γεγονός ότι το φορτηγάκι είχε υποστεί υπεράριθμους διαδοχικούς βιολογικούς καθαρισμούς. Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι έπρεπε να αλλάξουν αρκετοί ανακριτές στην υπόθεση αυτή για να φτάσει στη σημερινή της εξέλιξη και σίγουρα προκαλεί αίσθηση το γεγονός ότι λίγο έως πολύ τα στοιχεία τα είχε η δικαιοσύνη στα χέρια της έχει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.