Το newsrebel.gr με νέους στόχους και ιδέες προβάλει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, με μοναδικά αποτελέσματα στο χώρο του διαδικτύου.

Συνδυάζοντας μοναδικούς τρόπους προβολής μέσα στην σελίδα μας καθώς και με δυνατή παρουσία στα social media (Facebook Fan Page, Twitter) επιτυγχάνουμε να κάνουμε γνωστή την επιχείρησή σας, αυξάνοντας την επισκεψιμότητα καθώς και τις πωλήσεις σας. Όλα τα προγράμματα διαφήμισης, διατίθενται με ένα τιμοκατάλογο «εμπνευσμένο» από την εποχή και την οικονομική συγκυρία που διανύουμε, δίνοντας το δικαίωμα σε όλες τις επιχειρήσεις να λάβουν το καλύτερο αποτέλεσμα με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Τεχνολογία αιχμής

Mε την είσοδο του στο χώρο των διαδικτυακών media το newsrebel.gr εκφράζεται με πρωτοποριακό design. Ταχύτερη πλοήγηση, ευκολία στη χρήση και responsive design για να μας διαβάζετε παντού.

Η τεχνολογική καινοτομία του responsive design που εφαρμόζουμε επιτρέπει…την προσαρμογή όλου του περιεχόμενου σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η βασική καινοτομία μας είναι η καλύτερη αξιοποίηση των σύγχρονων προγραμματιστικών δυνατοτήτων παρουσίασης, προσφέροντας σελίδες που προσαρμόζονται αυτόματα στην οθόνη του επισκέπτη.

Με απλά λόγια το περιεχόμενο του ιστότοπου εμφανίζεται τέλεια σε οποιαδήποτε συσκευή καθώς επίσης και σε οποιαδήποτε ανάλυση. Η ανάγνωση των θεμάτων γίνεται χωρίς τεχνολογικούς περιορισμούς από οποιαδήποτε συσκευή, tablet ή κινητό τηλέφωνο. Ανάλογα με τη συσκευή που έχετε θα δείτε το site στην αντίστοιχη βελτιστοποιημένη έκδοση για τη συγκεκριμένη συσκευή. Το responsive web design ενισχύει την αναγνωστική εμπειρία του χρήστη ενώ παράλληλα κάνει πανεύκολη την πλοήγηση.

Δυνατότητες Διαφήμισης

Header Image Banner 728×90
Sidebar Image Banner 300×250
Sidebar Image Banner 300×600
Sidebar Image Banner 300×125

Sponsored Posts: Διαφημιστικές αναρτήσεις στη ροή της κεντρικής σελίδας με σκοπό την προώθηση της επιχείρησής σας καθώς και στις σελίδες των Social Media.

Link Development Λέξεις κλειδιά με σύνδεσμο προς την σελίδα σας, μέσα σε κάθε ανάρτηση, για καλύτερα αποτελέσματα αναζητήσεων

Προβολή στο Facebook: Το newsrebel.gr διαθέτει αξιόλογο Facebook Page με χιλιάδες κόσμου, όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν για προβολή του διαφημιζόμενου πράγμα πολύ αποτελεσματικό στην εποχή των new media.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να προβάλετε με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας!

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο

Το μήνυμά σας