Είναι μόλις 27 χρονών κι όμως είναι μια από τις πιο επικίνδυνες κακοποιούς του κόσμου! (εικόνες)

 

Αναρτήθηκε: 26 Νοεμβρίου, 2014 στις 13:58

Πρόκειται για την πληθωρική Μεξικάνα Κλαούντια Οτσόα Φελίζ η οποία είναι η αρχηγός μιας από τις πιο επικίνδυνες συμμορίες στον κόσμο και ευθύνεται για εκατοντάδες δολοφονίες.




Οι «Anthrax», όπως αποκαλούνται, αποτελούν ένα από τα πιο δυνατά καρτέλ ναρκωτικών σε παγκόσμιο επίπεδο, ωστόσο, η 27χρονη Κλαούντια παρά το γεγονός ότι είναι στις πρώτες θέσεις των καταζητούμενων διάγει μια ζωή μέσα στη χλιδή και φροντίζει να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες στα social media πριν προλάβουν οι αρμόδιες αρχές να απενεργοποιήσουν τους λογαριασμούς της.

Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mirror, η 27χρονη χορεύει ερωτικά σε κάποια παραλία μπροστά σε δεκάδες ανθρώπους και τραγουδά πιθανότατα μέσα σε ένα αυτοκίνητο μαζί με δύο ακόμη γυναίκες.






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus