Λονδρέζος σταματάει μηχανόβιο ληστή! (εικόνες & βίντεο)

Η προσπάθεια ενός, καλοντυμένου, Λονδρέζου πολίτη να σταματήσει έναν οπλισμένο ληστή κοσμηματοπωλείου καταγράφηκε καρέ καρέ στην κάμερα.

Ένας άνδρας αποφάσισε να θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο όταν είδε μπροστά του να εκτυλίσσεται μια ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο κέντρο του Λονδίνου και αποφάσισε να επέμβει για να σταματήσει τους ληστές.

Ο άνδρας είδε τους ληστές να βγαίνουν από το κατάστημα και χωρίς να το σκεφθεί επιχείρησε να τους σταματήσει πριν καταφέρουν να ξεφύγουν με τη λεία τους.

Ο άνδρας φαίνεται καθαρά στο βίντεο να αρπάζει τον έναν από τους δύο ληστές που κρατούσε τη τσάντα με τα κλοπιμαία στο ένα χέρι και στο άλλο κρατούσε μια μεγάλη μαχαίρα και να προσπαθεί να τον ακινητοποιήσει αρπάζοντας τον από το λαιμό.

Από την άλλη ο ληστής που ήταν οπλισμένος αντέδρασε και προσπάθησε να απομακρύνει τον κομψά ντυμένο κύριο, ώστε να επιβιβαστεί στο μηχανάκι που οδηγούσε ο συνεργάτης του.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες να τους ακινητοποιήσουν οι δύο ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν με τη κάμερα να καταγράφει το περιστατικό.