Το αδιαχώρητο κόσμου και επωνύμων στο Romeo! (εικόνες)

Λευτέρης Πανταζής, Βασιλική Νταντά, Γιώργος Δασκαλάκης, Θοδωρής Φέρρης και Tus κέρδισαν το στοίχημα της διασκέδασης και με αποδείξεις.

Το διήμερο που πέρασε στο ROMEOτα είχε όλα. Το αδιαχώρητο κόσμου, πολύ κέφι, την Ελένη Φιλίνη να χορεύει δημόσια για πρώτη φορά τσιφτετέλι, η Σαμάνθα Αποστολοπούλου με την Μάντα Παπαδάκου που μόλις επέστρεψε απο την Αμερική που έχει μετακομίσει μόνιμα με την οικογένεια της, σύσσωμη την οικογένεια Αποστολόπουλου(Ιατρικού Κέντρου), αλλά και τον Τζίμη Σταθακωστόπουλο στη πρώτη του νυχτερινή έξοδο ως εργένης μετά το χωρισμό του απο την Στέλλα Καλή.

Ο Λευτέρης Πανταζής με την Βασιλική Νταντά τον Γιώργο Δασκαλάκη τον Θοδωρή Φέρρη και τον ράπερ Tusκατάφεραν κυριολεκτικά να τους ξεσηκώσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το χειροκρότημα των θαμμώνων κέρδισε όμως η Ελένη Φιλίνη που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Λευτέρη Πανταζή να σηκωθεί και να χορέψει έναν καυτό αμανέ… Η δημοφιλής ηθοποιός το απόλαυσε στο έπακρον, επιδεικνύοντας το ταλέντο της στο τσιφτετέλι…Αυτά και άλλα πολλά που δεν μπορείτε να τα δείτε, παρά μόνο να τα ζήσετε, συμβαίνουν κάθε Παρασκευή και Σαββάτο στο ROMEO.

DSC_0755IMG_8695IMG_8633IMG_8636HAD_0028