ΑΓΙΑΣΜΟ έκανε η Βάνα Μπάρμπα: Μετά το τροχαίο, σειρά είχε η ληστεία!

Το κακό την διαδέχονται το ένα μετά τον άλλο για αυτό και η ηθοποιός κάλεσε παπά στο σπίτι της.

Λίγες μέρες μετά το τροχαίο που είχε η Βάνα Μπάρμπα την ώρα που πήγαινε για το θέατρο Ορφέας για την παράσταση «Σινιόρα Μαλένα» στην οποία πρωταγωνιστεί, όταν τράκαρε με το αυτοκίνητό της, τώρα πέφτει θύμα ληστών.

Άγνωστοι έκλεψαν το αυτοκίνητό της το οποίο είχε παρκαρισμένο έξω ακριβώς από το σπίτι της στο Ελληνικό. Η ίδια βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και το κατήγγειλε.  Πριν από λίγο καιρό μάλιστα είχε ξαναπέσει θύμα ληστείας όπως είχε αποκαλύψει η ίδια στην σελίδα της στο Facebook.

«Αγαπητοί φίλοι, επειδή κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, σπάζοντας πράγματά μου, κάνοντάς το αγνώριστο, χωρίς όμως να μου πάρουν κάτι, αφήνοντας τα κοσμήματα και τα χρήματα πάνω στο κρεβάτι, τους προειδοποιώ ότι δεν έχω να φοβηθώ τίποτα και επειδή αυτό είναι ένα μήνυμα εκφοβισμού δικό τους, τους ενημερώνω ότι είμαι εδώ και δεν πρόκειται να παίξω το παιχνίδι τους. Παραβιάσανε το σπίτι μου αλλά δεν πρόκειται να με γεμίσουν με φόβο. Αυτοί που θα πρέπει να κρύβονται από εδώ και πέρα είναι μόνο οι ίδιοι. Ευχαριστώ».