ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ της προσωπικής ζωή του Τσίπρα: Η άρνηση στο γάμο και την βάφτιση των παιδιών του! (εικόνες)

Πίσω από έναν ισχυρό άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα. Και αυτή δεν είναι άλλη απο την σύντροφο του νέου Πρωθυπουργού, Μπέτυ (Περιστέρα) Μπαζιάνα.

Τόσο ο Αλέξης Τσίπρας όσο και η σύντροφος του Μπέτυ Μπαζιάνα είναι κατά των ελληνοχριστιανικών μυστηρίων. Οχι μόνο του γάμου (έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης και δεν έχουν παντρευτεί), αλλά και της βάφτισης. Στα δύο αγόρια τους πραγματοποιήθηκε τελετή ονοματοδοσίας, καθώς αρνήθηκαν να τα βαφτίσουν στην κολυμβήθρα. Το πρώτο τους παιδί ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2010 και πήρε το όνομα Παύλος, το όνομα δηλαδή που είχε και ο πατέρας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο δεύτερος διάδοχος γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2012 και στην τελετή ονοματοδοσίας που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο της Αίγινας  του δόθηκαν τα ονόματα Ορφέας και Ερνέστο!

Γεννημένη στην Καρδίτσα από οικογένεια βιοπαλαιστών, η 38χρονη Μπέτυ Μπαζιάνα από την εφηβική της ήδη ηλικία πρωτοστατούσε στους κοινωνικούς αγώνες και έδειχνε εξαιρετικό δυναμισμό. Πνεύμα ανήσυχο, υπήρξε για μεγάλο χρονικό διάστημα μέλος της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος (ΚΝΕ) και είναι απόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, με τον νυν σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα γνωρίστηκε στα μαθητικά έδρανα και κανείς από τους δυο τους δεν φανταζόταν πως ο εφηβικός τους έρωτας θα κατέληγε μερικά χρόνια αργότερα στη συμβίωση και στη δημιουργία της δικής τους οικογένειας. Η πρώτη τους επαφή έγινε στο Πολυκλαδικό Λύκειο Αμπελοκήπων. Άνθρωποι από το περιβάλλον του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ αποκαλύπτουν πως η Μπέτυ είναι η γυναίκα που εμπνέει τον Αλέξη Τσίπρα, του δίνει δύναμη να συνεχίσει τους πολιτικούς του αγώνες και τον στηρίζει στις δύσκολες στιγμές.

kkkkkkkkkkkkk

kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

tsipras-gamos1

kkkkp

kkkkkkkkkkkko

lllllllllll