ΑΓΩΓΗ ΜΑΜΟΥΘ στο Λιάγκα από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ 520.000 ευρώ!

Δηλώσεις του παρουσιαστή για το πρόσωπό της, έκρινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου οτι έκανε κακό στο δημόσιο προφίλ της για αυτό του έστειλε αγωγή.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου» σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας κατέθεσε αγωγή πριν από μερικές μέρες αγωγή εις βάρος του στο Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας στον παρουσιαστή του πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο ίδιος για εκείνη μέσα από την εκπομπή, στις αρχές του περασμένου μήνα,αφήνοντας αιχμές για την προσωπική της ζωή.

Ο Λιάγκας είχε αναφέρει τότε στο «Πρωινό» το ανακριβές -κατά την ίδια- ρεπορτάζ, βάσει του οποίου κυκλοφορούσε με σωματοφύλακα. Συγκεκριμένα ξεκίνησε να σχολιάζει τους σωματοφύλακες των βουλευτών που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης, ωστόσο στη συνέχεια επικεντρώθηκε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο κείμενο της αγωγής της, το γεγονός ότι συνοδευόταν από μισθωμένο σωματοφύλακα.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει λόγο για «ύπουλη λασπολογία» προς το πρόσωπό της, επικαλούμενη προσβλητικά σχόλια που έγιναν από πλευράς του παρουσιαστή και αφορούν την προσωπική της ζωή, αξιώνει από αυτόν και την πανελίστρια της εκπομπής του Σάσα Σταμάτη το ποσό των 520.000 ευρώ (260.000 ευρώ από τον καθένα), ως αποζημίωση για ηθική βλάβη που της προκάλεσαν.

sss