ΑΓΩΓΗ ΒΟΜΒΑ σε γνωστό πολιτικό από την Καιλή!

Η ευρωβουλευτής έξαλλη μετά από αυτά που υποστήριξε ο γνωστός πολιτικός πρόσωπο των ημερών, του απάντησε με μια αγωγή καταπέλτη!

Η ευρωβουλευτής της «Ελιάς», Εύα Καϊλή, αποφάσισε να κινηθεί νομικά και να καταθέσει αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση και εξίβρυση, εναντίον του υπουργού Άμυνας και αρχηγού των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων», Πάνου Καμμένου.
Η αιτία της αγωγής της είναι τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος, με αφορμή δημοσίευση στο προσωπικό blog του Χάρυ Κλυνν, σχετικά με την ψηφοφορία για επιστροφή των πολεμικών αποζημιώσεων από την Γερμανία. Ο πρόεδρος των «ΑΝΕΛ» μέσω του λογαριασμού του στο twitter επιτέθηκε στους Έλληνες ευρωβουλευτές που φέρονται να ψήφισαν αρνητικά. Οι ευρωβουλευτές διέψευσαν τα λεγόμενα του κ. Καμμένου, ωστόσο ο ίδιος επέμεινε στις κατηγορίες του.
Με αφορμή τα λεγόμενά του, η ευρωβουλευτής κατέθεσε αγωγή και μεταξύ άλλων ανέφερε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook : «Το εμπόριο του πατριωτισμού και οι συκοφαντίες εναντίον Ελλήνων ευρωβουλευτών δεν μπορούν να αφεθούν αναπάντητα σε μια εποχή που χρειάζεται εθνική συνεννόηση, ενότητα, αλήθεια, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ψυχραιμία… Λυπάμαι πολύ που παρά την διάψευση μας, ευρωβουλευτών Σύριζα/Νδ/Πασοκ/Ποτάμι, πως σε δήθεν ψηφοφορία για τις πολεμικές αποζημιώσεις της Γερμανίας ψηφίσαμε αρνητικά, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ αρνείται να ανακαλέσει», πρόσθεσε αμέσως μετά.
«Προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζω πάλι, πως τέτοια ψηφοφορία δεν έλαβε χώρα, καθώς η πρόταση Μαριά Οκτ. 14, έγινε σε επίπεδο συντονιστών των πολιτικών ομάδων και αναβλήθηκε, αφού η συγκεκριμένη επιτροπή δεν έχει καν αρμοδιότητα επί του περιεχομένου!», τόνισε ακόμη, καταλήγοντας πως «συνεχίζουμε μαζί με τον Μανώλη Γλέζο, την προσπάθεια, που με δική μας πρωτοβουλία το 2011 αναδείξαμε στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. ´Ενα τόσο σημαντικό εθνικό ζήτημα είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται σε παιχνίδια παραπληροφόρησης, που οφείλονται είτε σε άγνοια είτε σε διαστρέβλωση της πραγματικότητας για εσωτερική κατανάλωση», κατέληξε η ίδια.

καμενοσ