ΆΓΡΙΕΣ ΜΠΗΧΤΕΣ στην Πάνια απο τον πιο στενό της συνεργάτη! (την δίνει κανονικά)

Ή για να κυριολεκτούμε την σφάζει με το γάντι.

Υπήρξε το δεξί της χέρι. Ο άνθρωπος που ουσιαστικά την ανακάλυψε και δημιούργησε το τηλεοπτικό προιόν που ακούει στο όνομα Αννίτα Πάνια. Σήμερα δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων και ειδικά μετά τις νέες δηλώσεις του δεν θα έχουν καν σχέσεις. Αφού ο γνωστός σκηνοθέτης και παραγωγός Όμηρος Ευστρατιάδης που υπήρξε στυλοβάτης της σε όλες τις εκπομπές της απο το ξεκίνημα της όταν ερωτήθηκε απο δημοσιογράφο της Εσπρέσσο για το αν την ήθελε παρουσιάστρια στο νέο πρότζεκτ που ετοιμάζει εκείνος απάντησε.

«Στην Αννίτα δεν θα το έδινα. Αυτή η Αννίτα που βλέπω σήμερα στην τηλεόραση είναι μια άλλη, πολύ καλή στο είδος της παρουσιάστρια, αλλά όχι η δική μου Αννίτα. Δεν είναι όπως παλιά, που την περίμενε ο κόσμος πώς και πώς να βγει στην εκπομπή και να χαμογελάσει το χειλάκι του. Δεν πρόκειται για μια απλή παρουσιάστρια. Εχει διχάσει, προβληματίσει και συζητηθεί πολύ. Ελπίζω κάποια στιγμή να μας δοθεί η ευκαιρία να ξανασμίξουμε και να επαναλάβουμε την επιτυχία που κάναμε την περασμένη δεκαετία. Είναι αυθεντική, την αγαπώ πολύ, την έχω σε μεγάλη εκτίμηση και οι σχέσεις μας εξακολουθούν να είναι άριστες»

«Δεν την ακολούθησα στον Alpha. Η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας, όταν μεταπήδησε εκεί από το Αlter, μου έδινε τον μισθό δημοσιογράφου, της τάξης των 1.200 ευρώ, ύστερα από 110 κινηματογραφικές ταινίες και εκατοντάδες ώρες στον τηλεοπτικό αέρα. Δεν τα δέχτηκα. Ευτυχώς, έχω μια μικρή σύνταξη -μικρότερη δεν υπάρχει!- και ένα έξτρα έσοδο από ένα διαμέρισμα που νοικιάζω και τα βγάζω πέρα. Δεν πείνασα, αλλά χρειάστηκε να μειώσω πολύ αγαπημένες συνήθειες»

eust