ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ με την Αναστασοπούλου και ΠΑΠΑΡΑΤΣΙ!

Όλα οσα διαδραματίστηκαν σε εμπορικό κέντρο με την ηθοποιό, τον σύντροφο της και τους επίμαχους φωτογράφους.

Ένα δυσάρεστο περιστατικό που φέρεται να αναστάτωσε την ίδια και τον σύντροφο της Φώτη Μπερνάτο, θέλησε να μοιραστεί η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Η Ελληνίδα Μαντόνα που την κυνηγούν οι παπαράτσι σε κάθε της βήμα, είχε την ατυχία να την πετύχουν οι φωτογράφοι σε βόλτα της στο εμπορικο κέντρο. Ποιος είδε την ηθοποιό και δεν την φοβήθηκε. Οι παρόντες έγιναν μάρτυρες ενός απίστευτου καβγά της ίδιας με τους παπαράτσι ενώ θα έγραφε στην σελίδα της στο Facebook λίγη ώρα αργότερα.

«Πήγαμε μια Χριστουγεννιάτικη βόλτα σ’ ένα εμπορικό κέντρο και στη χαλαρότητα μας πάνω πετάχτηκαν δύο φωτογράφοι να κάνουν, λέει, τη «δουλειά» τους… Όπου «δουλειά» να μας φωτογραφίσουν με το έτσι θέλω. Κανένας νόμος δεν τους το απαγορεύει και είμαστε σε δημόσιο χώρο. Λέει. Έτσι λοιπόν λίγη ώρα μετά τους είδαμε να φεύγουν προς την έξοδο αφού η «δουλειά» τους είχε τελειώσει… Και επειδή έχω πολύ γαμάτο και δίκαιο άντρα, τους φωτογράφισε με το κινητό του με το ίδιο θράσος… Τον αγαπώ. Ιδού»….

Κλείνοντας θα πω μόνο μια λέξη… Έλεος βρε Πηνελόπη Αναστασοπούλου. Πολύ φασαρία για το τίποτα. Μάλλον θα ξέχασες πριν απο χρόνια που η ίδια πήγαινες απο πόρτα σε πόρτα σε περιοδικά και παρακαλούσες να βάλουν μια φωτογραφία σου…Πως αλλάζουν οι καιροί τελικά.

Της Σπυριδούλας Κάμπου