Η υποψήφια με την Ν.Δ μίλησε για το πως νιώθει για το τρόπο που κινήθηκαν κάποιοι εις βάρος της.

Στο άκουσμα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της στις πολιτικές εκλογές, «ξεθάφτηκαν» οι γυμνές φωτογραφίες από φωτογραφήσεις της καυτής Νόνης Δούνια.

«Είναι κάτι αναμενόμενο. Το περίμενα. Πάντα θα υπάρχουν άνθρω­ποι που θα προσπαθούν να σε μειώ­σουν και να σε ενοχλήσουν με κάποιον τρόπο.» ανέφερε η υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας και πρώην μοντέλο Νόνη Δούνια σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

H Nόνη Δούνια απάντησε στην ερώτηση του δημοσιογράφου σχετικά με τα δημοσιεύματα που ξεκίνησαν από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης της υποψηφιότητας της, με αναφορά σε παλιότερες φωτογραφίες της με γυμνές φωτογραφίες και δουλείες της από την καριέρα της ως μοντέλο, αλλά η Νόνη Δούνια υπογράμμισε πως δεν μετανιώνει.   «Πάντα θα υποστηρίζω τις επι­λογές μου. Εργαζόμουν ως μοντέλο είκοσι χρόνια και δεν πρόκειται ποτέ να πω ότι μετάνιωσα για τις φωτογραφί­σεις. Ήταν ένα κομμάτι της δουλειάς μου και οι επιλογές μου έγιναν με τα τότε δεδομένα. Αν κάποιος θέλει να με πολεμήσει, είναι αναμενόμενο πως θα χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογρα­φίες», ανέφερε.