Απίστευτη εξέλιξη: Η Φαρμάκη συγχώρεσε τον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό της!

Μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο του 2011.Η Γωγώ Φαρμάκη χαροπαλεύει μετά τον πυροβολισμό της από τον σύντροφο της αδερφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει με ευκολία ότι η Γωγώ Φαρμάκη μπόρεσε να συγχωρέσει τον άνθρωπο που λίγο έλειψε να βάλει τέλος στην ζωή της. Ένας πυροβολισμός, 7 μέρες σε κώμα, 11 στην εντατική, 6 χειρουργεία, 3 μήνες στο νοσοκομείο, ο απολογισμός εκείνης της μοιραίας νύχτας της 4 Νοεμβρίου του 2011 που η σφαίρα βρήκε την άτυχη Γωγώ Φαρμάκη από το όπλο του συντρόφου της αδερφής της Όλγας, Αλέξανδρου Αγγλούπα. Τα χρόνια πέρασαν και ενώ όλοι περίμεναν να εκδικαστεί η υπόθεση, μια άλλη αλήθεια βλέπει σήμερα τα φώτα της δημοσιότητας. Με το θύμα να έχει συγχωρέσει τον «θύτη».

Αφορμή της αποκάλυψης αυτής αποτέλεσαν οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στην εφημερίδα Real με τους τρεις πρωταγωνιστές της μοιραίας νύχτας να συναντιούνται ξανά και να χαμογελούν σαν να μην συνέβη ποτέ τίποτα. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στην παράσταση «Ασανσέρ» που πρωταγωνιστεί η Γωγώ και στο τέλος πόζαραν αγκαλιασμένοι όλοι μαζί με την Όλγα.

Ο επιχειρηματίας δεν δίστασε να δηλώσει πως ευχαριστεί την Γωγώ που τον συγχώρεσε για ότι έγινε. «Έχουμε ξαναγίνει φίλοι. Ποτέ δεν έκανε αγωγή εναντίον μου. Η διαδικασία έχει γίνει αυταπάγγελτα. Κάποια στιγμή θα περάσουμε από τον ανακριτή» δήλωσε στην εφημερίδα ο επιχειρηματίας.