Απίστευτο: Ποιός Έλληνας κροίσος γιόρτασε prive τα γενέθλια του με ΜΕ ΜΑΣΚΕΣ και ΣΚΛΑΒΟΥΣ;

Θέλησε για τα γενέθλια του κάτι  specialβγαλμένο απο την ταινία «Μάτια ερμητικά κλειστά» αλλά και τις «50 αποχρώσεις του γκρι».

Το πάρτι ήταν αυστηρά priveγια λίγους καλεσμένους που θα ενημερωνόντουσαν με γραπτό μήνυμα την τελευταία στιγμή για το που θα διεξαχθεί. Το θέμα του πάρτι συγκεκριμένο.

Οι καλεσμένοι καλούνταν να μπούνε σε ρόλους φορώντας μάσκες… με «σκλάβους» να τους υπηρετούν για να περάσουν καλά. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πάνου Κούσουλου για το ereportaz, οι vipκαλεσμένοι κατευθύνθηκαν στο 23 χιλιόμετρο Αθηνών Λαμίας στο GreyWarehouse. Στη ειδικά διαμορφωμένη αποθήκη, η ατμόσφαιρα μύριζε μυστήριο… Οικοδέσποινα φέρεται να ήταν η κυρία Μαριάννα Λάτση, ντυμένη totalblackδαντέλας , κρύβοντας το πρόσωπο της με μια βενετσιάνικη μάσκα, έχοντας διοργανώσει το καλύτερο πάρτι γενεθλίων για τα 32 γενέθλια του γιου της πάρτι.

Οι σερβιτόροι ντυμένοι «σκλάβοι» φρόντιζαν να μην λείψει τίποτα απο τους καλεσμένους του, που ανάμεσά τους ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Σάλτη και άλλοι πολλοί… Να αναφέρουμε  ότι τέτοια θεματικά πάρτι γενεθλίων τα συνηθίζει η οικογένεια αφού πριν απο λίγους μήνες η Εριέττα Κούρκουλου είχε δώσει το δικό της πάρτι γενεθλίων στις Σπέτσες με θέμα Πειρατές της Καραιβικής.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

kasido