Απογοητευμένη η Πένυ απο την συναυλία αλληλεγγύης: Δεν ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ούτε για τεχνητό νύχι!

Κατά πόσο μάλλον για τεχνητό πόδι που κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ ενώ συγκεντρώθηκαν μόλις 1000 ευρώ.

Πριν από μερικές ημέρες διοργανώθηκε η συναυλία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και υποστήριξης για την τραγουδίστρια Πένυ Σκάρου που έχασε το πόδι της σε σοβαρό τροχαίο. Δεκάδες επώνυμοι φίλοι της και καλλιτέχνες φίλες της την στήριξαν για να συγκεντρωθεί το ποσό για την αγορά του τεχνητού μέλους.

Δυστυχώς όπως αναφέρει δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας από την συναυλία συγκεντρώθηκαν μόνο 1000 ευρώ. «Τα χρήματα δεν φτάνουν ούτε για το ένα νύχι του τεχνητού ποδιού», δηλώνει η ίδια στην εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, κόπηκαν 800 εισιτήρια, τα οποία κόστιζαν 8 ευρώ το καθένα και απέδωσαν 6.000 ευρώ περίπου από τα οποία πληρώθηκαν ηχολήπτες και security με αποτέλεσμα να μείνουν μόλις 1.000 ευρώ.

«Για μένα η βραδιά πέτυχε καλλιτεχνικά και ευχαριστώ πολύ όλους τους καλούς συναδέλφους και φίλους μου που ήρθαν για να με τιμήσουν και να τραγουδήσουν μαζί μου. Η εκδήλωση ήταν άψογη, εγώ τραγούδησα, χόρεψα, έπαιξα τουμπελέκι και το ευχαριστήθηκα πολύ», τόνισε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έφταιξε και δεν ανταποκρίθηκε ο πολύς κόσμος, πάντως τα χρήματα που βγήκαν πήγαν τα περισσότερα στα έξοδα της συναυλίας. Δηλαδή ο σκοπός δεν επετεύχθη. Πάντως, όσο κι αν με στενοχώρησε στην αρχή, σήμερα λέω πως δεν πειράζει, θα τα βγάλω πέρα μόνη μου».