Αποκάλυψη: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας από ΜΕΤΑΔΙΔΟΜΕΝΗ ΝΟΣΟ που κόλλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης!

Κάτι που ο ηθοποιός κατάφερε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς και το ότι τρεις μήνες δεν μπορούσε να…

Είναι μια ασθένεια που χτυπάει πολλούς ανθρώπους κατά την διάρκεια της εφηβείας και πιο μετά. Όπως και τον Αντίνοο Αλμπάνη, που την πέρασε, την ξεπέρασε, αλλά δεν κρύβει το πόσο ταλαιπωρήθηκε κιόλας.

Χάνοντας πάρα πολλά κιλά ενώ για τρεις μήνες δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι.  Όπως αποκάλυψε ταλαιπωρήθηκε πολύ από την λοιμώδη μονοπυρήνωση. Η αλλιώς την λεγόμενη ως μεταδιδόμενη νόσο του φιλιού που είναι κολλητική!

Info: Τι είναι η Λοιμώδης Μονοπυρήνωση- Νόσος του φιλιού:

Εμφανίζεται παγκοσμίως και είναι πιο συχνή κατά την πρώιμη παιδική ηλικία και αργά κατά την εφηβεία με αποτέλεσμα το 90% των ενηλίκων να έχουν προσβληθεί από τον ιό και να έχουν αντισώματα. Πιο συχνά συμβαίνει σε νεαρούς ενήλικες.

Ο ιός μεταδίδεται μέσω επαφής με τις στοματικές εκκρίσεις από το σάλιο των ανθρώπων που πάσχουν, γι` αυτό και πήρε το όνομα «Αρρώστια του φιλιού«. Επίσης μεταδίδεται και με την κοινή χρήση ποτηριών, κάτι που μπορεί να γίνει συχνά σε χώρους διασκέδασης τα βράδια.  Αν κάποιος πιεί από το ποτήρι ενός ασθενή  είναι πολύ πιθανό να κολλήσει λοιμώδη μονοπυρήνωση.

Ο ασθενής με λοιμώδη μονοπυρήνωση μπορεί να μολύνει και άλλα άτομα  πριν εμφανίσει τα πρώτα συμπτώματα.

Τα κύρια συμπτώματα είναι τα ακόλουθα:

  • Πυρετός. 
  • Πονόλαιμος. 
  • Οι λεμφαδένες ιδιαίτερα στο λαιμό είναι έντονα διογκωμένοι. 
  • Πόνο στους μύες.