Αποκάλυψη-βόμβα επιχειρηματία: “Η Βίσση έπαιρνε 35.000 και μου έκοβε παραστατικό για 8.400”

Ο κρατούμενος γνωστός επιχειρηματίας Παναγιώτης Σαξώνης, έκανε αποκαλύψεις κατά της Άννας Βίσση στην πρόσφατατη απολογία του.

Υπήρξε ένας απο τους ισχυρότερους Θεσσαλονικιούς επιχειρηματίες. Στα μαγαζιά του είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.

Εμλεκόμενος όμως σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο που αποτέλεσε βόμβα πριν μερικά χρόνια, οδηγήθηκε στην φυλακή. Πριν από λίγες μέρες όμως στην νέα του απολογία στο Εφετείο, επιμένοντας στην αρχική του κατάθεση πρωτοδίκως, ότι την υπεξαίρεση την έκανε εκέινος με τον Λεμούσια εν γνώσει του Παπαγεωργόπουλου, έμπλεξε και την Άννα Βίσση.

Κατά την απολογία του αναφέρθηκε στην εποχή που ήταν επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, θέλοντας να δείξει στο δικαστήριο ότι αποκόμιζε πολλά κέρδη. Μιλώντας για το νυχτερινό κέντρο ΜΠΟΥΜ του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αποκάλυψε την οικονομική συμφωνία που είχε με την τραγουδίστρια. Κατά τα λεγόμενα του η συμφωνία του με την Άννα Βίσση ήταν για 35000 ευρώ την νύχτα για όλο το επιτελείο της, αλλά τους έκοβε παραστατικό για 8.400 ευρώ…

σαξονησ