ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ της Μενεγάκη με τον Λάτσιο και ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ με τον Ματέο (δείτε φωτό)

Δύο είναι οι νέες ειδήσεις που αφορούν την εβδομάδα αυτή την Ελένη Μενεγάκη και τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική της ζωή.

Σε δυο στρατόπεδα συναισθημάτων κινείται το τελευταίο καιρό η Ελένη Μενεγάκη. Από την μια οι δύσκολες ώρες και μια συνάντηση ινκόγκνιτο με το Γιάννη Λάτσιο και από την άλλη η απόλυτη ευτυχία με αρραβώνα με το  Ματέο Παντζόπουλου .

Σύμφωνα με το εξώφυλλο και το εκτενές ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO η παρουσιάστρια είχε ένα κρυφό ραντεβού με τον πρώην σύζυγό της που το κράτησε ακόμα και από το Ματέο μυστικό. Ήθελε να λύσει μόνη της τις διαφορές της με τον σύζυγο της που τους έχουν οδηγήσει στα δικαστήρια και σε σκληρές αγωγές του ενός προς τον άλλον, με τον Λάτσιο να της διεκδικεί 1.700.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του CIAO η Ελένη του ζήτησε να βρεθούνε ώστε αν όχι να σταματήσει όλο αυτό, να βρουνε μια λύση  για να μην παίρνει άλλη αρνητική δημοσιότητα, θέλοντας να προφυλάξουν τα παιδιά τους. Από την άλλη όμως κάτι ευχάριστο συμβαίνει στην σχέση της με τον Ματέο. Όπως μπορούμε να δούμε στις φωτογραφίες που έχει εστιάσει στα χέρια τους το περιοδικό HELLO ;από ένα ακόμα ταξίδι τους στην Άνδρο, έχουν φορέσει βέρα στο αριστερό. Εδώ και έξι μήνες θα συμπληρώσει άνθρωπος του περιβάλλοντος του.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

mene 2mene