Aποκάλυψη-βόμβα: Θα σου «ΚΑΕΙ Η ΓΟΥΝΑ» για να ακούσεις τον Ρέμο στα μπουζούκια.

Δεν θα πιστεύεις πόσα θα πρέπει να πληρώσεις το άτομο, χώρια το μπουκάλι. Η Νανά Παλαιτσάκη πιο καυστική απο ποτέ.

Μπορεί ο Αντώνης Ρέμος να δήλωνε πριν απο λίγες μέρες ότι καταργεί τα λουλούδια για το οικονομικό όφελος του κόσμου, αλλά το να διασκεδάσεις στο μαγαζί που εμφανίζεται, το ποσό είναι εξωφρενικό. Διαβάστε τί αποκαλύπτει η Νανά Παλαιτσάκη στο blog της.

Μέρες και νύχτες περίμενα για να πάω στον Ρέμο. Οι λόγοι άπειροι. Με το που άκουσα ότι κολλητοί μου φίλοι είχαν κλείσει τραπέζι και εγώ για λόγους «ανώτερης βίας» δεν θα ήμουνα εκεί, συνειδητοποίησα για μία ακόμη φορά ότι τα «ψάρια με ωροσκόπο Σκορπιό» συνεχίζουν να μην ευνοούνται τα τελευταία δέκα χρόνια .

Μετά …έμαθα τα νέα!

Δέκα φίλοι είχαν κλείσει τραπέζι για δεκατέσσερα άτομα. Κάποιοι κόλλησαν ίωση και δεν πήγαν. Οι άνθρωποι όμως δέχτηκαν να κρατήσουν το τραπέζι επιβαρυνόμενοι φυσικά το κόστος. Κάθονται στο τραπέζι όπου υπάρχουν δύο μπουκάλια ουίσκι. Την συγκεκριμένη βραδιά μάλιστα που γίνονται όσα θα διαβάσετε ήταν εκεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Το μουσικό σχήμα  Ρέμος – Ασλανίδου – Ζουγανέλη, «φωτιά και τσεκούρι» για το συναίσθημα που «χύνεται» πριν ακόμη παρκάρεις. Που θα παρκάρεις; Μέχρι κάποια στιγμή, ο «Διογένης» νοίκιαζε έναν χώρο που ανήκε στην εκκλησία. Τα τελευταία χρόνια οι δύο δρόμοι (Στρατηγού Παρασκευοπούλου και Γιαννίδη) μετατρέπονται σε παρκινγκ του μαγαζιού. Την Παρασκευή μάλιστα, που ήταν η πρεμιέρα, δεν υπήρχε κενό στα πεζοδρόμια για να χωρέσει ούτε ποδήλατο.

Το περιστατικό που αναδεικνύουμε συμβαίνει όχι στην πρεμιέρα, αλλά την επόμενη της πρεμιέρας. Στο τέλος της βραδιάς ζητάνε λογαριασμό. Έχουν καταναλώσει δύο μπουκάλια ουίσκι και μια κόκα – κόλα. Ο φίλος που γιόρταζε ανοίγει το φάκελο και διαβάζει τα ποσά. Έχουν χρεωθεί λοιπόν με 35 ευρώ (το κεφάλι) για την είσοδο που σημαίνει 35 Χ 14 = 490

Το ουίσκι χρεώνεται 90 το απλό και 180 το σπέσιαλ. Το total για την συγκεκριμένη παρέα σήμαινε 798 ευρώ! Με το «δίκιο τους βουνό» διαμαρτυρήθηκαν καθώς δεν συμβαδίζει με τα συναλλακτικά ήθη να πληρώνεις και 35 ευρώ εισιτήριο και απο 90 έως 180 το μπουκάλι.Μετά τις διαμαρτυρίες των παιδιών, η διεύθυνση αποδέχθηκε έναν συμβιβασμό στα 500 ευρώ.

Φυσικά η συγκεκριμένη παρέα δεν είχε διαβάσει το κείμενο του Παύλου Φάκαλου, ο οποίος είχε δημοσιοποιήσει το πόσο κοστίζει το πιο ακριβό κοκτέηλ στο κόσμο, παρουσιάζοντας με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τα υλικά  κατασκευής του. Ανατρέξτε στο σχετικό κείμενο και θα μάθετε γιατί το γράφω καθώς στο συγκεκριμένο κοκτέιλ περιέχονται από διαμάντι έως σκόνη χρυσού.

Ο επιχειρηματίας πάντως του συγκεκριμένου μαγαζιού, καθώς επιχείρηση είναι και όχι στέγη διασκέδασης απόστρατων αξιωματικών, καλά κάνει και κοστολογεί όπως κοστολογεί. Επίσης και εμείς καμία διάθεση δεν έχουμε να εμποδίσουμε όσους επιθυμούν να «κάψουν» τα λεφτά τους για  την ντάγκλα τους. Ο Αντώνης Ρέμος όμως, που πριν λίγες μέρες σε κοινή συνέντευξη τύπου κατάγγειλε ότι «δολοφονούνται τα γαρίφαλα» απο το συγκεκριμένο μαγαζί, ως συμβολική πράξη, ενάντια στην πρόκληση. μια εποχή που στην χώρα ο κόσμος δεν έχει να φάει, τι θ’ απαντήσει στο κοινό του που για να τον ακούσει θα πρέπει να πληρώσει τα δύο τρίτα του μισθού; 

 

Πηγή:provocateur