Αποκάλυψη: ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ο Γιώργος Μαρίνος! (Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ-ΜΥΣΤΗΡΙΟ)

Silver alert έχουν σημάνει οι πιο δικοί του άνθρωποι που ανησυχούν για το που είναι και το τι κάνει αφού έχουν χάσει τα ίχνη του.

Την αποκάλυψη για το μυστήριο γύρω από τη εξαφάνιση του Γιώργου Μαρίνου έκανε πρόσφατα ο Σταμάτης Φασουλής. Ένας άνθρωπος που τον στήριξε μετά την μεγάλη περιπέτεια υγείας που πέρασε ο μεγάλος μας θεατράνθρωπος.

Βοηθώντας τον οικονομικά μετά την έξοδο του απο το νοσοκομείο να μπει σε οίκο ευγηρίας και κέντρο αποκατάστασης στα βόρεια προάστια. Τον τελευταίο καιρό όμως ούτε ο Σταμάτης Φασουλής έχει νέα του, γεγονός που τον έχει ταράξει. Και γιατί ενώ όπως και ο  ίδιος όπως και πολλοί πίστευαν ότι ο Γιώργος Μαρίνος ζούσε στο εν λόγω οίκο ευγηρίας, ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν.

Ούτε εκεί μένει αλλά ούτε στην πολυτελή του βίλα έχει επιστρέψει η οποία είναι προς πώληση και μάλιστα σε εξευτελιστική τιμή, όπως ακούσαμε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη. Φυσικά μια τέτοια αποκάλυψη μόνο σοκ θα μπορούσε να προκαλέσει.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του μεγάλου μας θεατράνθρωπου, ο Μιχάλης Μαρίνος επέλεξε ο ίδιος την «εξαφάνιση» του, ζώντας ήρεμα και απομονωμένα από όλους, σε ένα σπίτι που νοίκιασε. έχοντας δίπλα του μόνο καλούς του φίλους.

Της Σπυριδούλας Κάμπου