Οι αποκαλύψεις του Βούρου για την κρίση στο γάμο του!

Ισχύουν τελικά όλα αυτά που λέγονται για διαζύγιο με την σύζυγο του Λένα Κώνστα;

Δηλώνοντας ότι ζει πλέον ως εργένης, ο Γιάννης Βούρος, φωτογραφήθηκε και έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, δίνοντας απαντήσεις μέσα σε όλα για το ποια είναι η αλήθεια σε όσα ακούγονται περί διαζυγίου στο γάμο του! Ο ίδιος παραδέχεται ότι βρίσκονται σε απόσταση, αλλά δεν έχουν χωρίσει.

– «Μα δεν έχουμε χωρίσει (με τη Λένα). Υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι ανάμεσά μας. Εδώ, για παράδειγμα με την Νταίζη (σ.σ. Σεμπεκοπούλου) έχω μια καταπληκτική σχέση λόγω του Στέφανου. Δεν μπορείς να διαρρηγνύεις τις σχέσεις σου, όταν υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι που λέγονται παιδιά. Δεν είναι περιουσιακοί συνδετικοί κρίκοι, είναι συνδετικοί κρίκοι ψυχών», εξήγησε ο Γιάννης Βούρος.

– Έχω πει επανειλημμένα ότι η Λένα είναι ηρωίδα. Νομίζω ότι η ζωή της μαζί μου περιστρέφεται ή μάλλον περιορίζεται σε τέσσερις λέξεις: γύρισμα, πρόβα, περιοδεία, παράσταση. Νομίζω ότι κατά βάθος επί 18 χρόνια, διακινδυνεύω να πω ότι επί της ουσία υπήρξα ως ει παρών. Το διακινδυνεύω, γιατί μπορεί να μεταφραστεί αλλιώς. Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής», ήταν η απάντηση του.
– Πάρα πολλές φορές μου έλεγε η Λένα: Μα ένα Σαββατοκύριακο… Ζηλεύω τα άλλα ζευγάρια. Παρασκευή απόγευμα τελειώνουν τις δουλειές τους, κλειδώνουν το σπίτι, παίρνουν τα παιδιά και κάπου πάνε. Ή το βράδυ στις 8.00 λένε πάμε σε ένα ταβερνάκι. Δεν τα έχω ζήσει αυτά εγώ μαζί σου. Το Σάββατο και να καλούσαμε τη μητέρα της, τον πατέρα της ή τους δικούς μου να φάμε όλοι μαζί, στις 4.00 η ώρα εγώ έπρεπε να πω: Παιδιά φεύγω έχω απογευματινή. Αυτό το ρήμα «φεύγω» έχει κυριαρχήσει στην κοινή μας ζωή μέχρι τώρα».