Αποκλειστικό: Αυτή είναι η αλήθεια για τον ΝΕΟ ΕΡΩΤΑ της Νάνσυ Αλεξιάδη και η καυτή φωτό που τρέλανε το διαδίκτυο! (εικόνα)

Διανύοντας την καλύτερη της φάση, μετά το χωρισμό της και με τις φήμες να κάνουν λόγο για νέο έρωτα η αλήθεια είνα πως η Νάνσυ Αλεξιάδη….

Με δυο καυτές της φωτογραφίες που ανάρτησε σήμερα το πρωί στην σελίδα της στο Facebook, η Νάνσυ Αλεξιάδη ποζάρει για νέα φωτογράφιση και ξεσηκώνει…σαρώνοντας τα like!

Όλα είναι νέα στην ζωή της μετά απο πολύ καιρό. Αφού χώρισε μετά απο πολλά χρόνια σχέσης με τον Νίκο Αγούδημο επέστρεψε εκ νέου στα νυχτερινά δρώμενα της πόλης. Οι εμφανίσεις της στα «Σπιτάκια» στο Γκάζι μαζί με το Γιώργο Γερολυμάτο και τον Σπύρο Σπυράκο σκίζουν, ενώ είναι στο στούντιο όπου ηχογραφεί νέο σουξέ με τον δίδυμο Φιλίππου-Παπαδόπουλο.

Παρόλα αυτά αν και τον τελευταίο καιρό πολλά δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι σε νέα σχέση με έναν νέο άντρα να έχει εισβάλλει δυναμικά στην ζωή της, όπως μου αποκάλυψε και η ίδια είναι πιο μόνη απο ποτέ. Όχι μόνο νέος έρωτας δεν υπάρχει αλλά θα αργήσει να υπάρξει αφού θέλει να μείνει για ένα χρονικό διάστημα μόνη της και να αφοσιωθεί στην δουλειά της.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj10734066_10153407067002738_2684417064633732016_n