Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΣΥΖΥΓΟΣ της νικήτριας του The Voice που την έχει πληγώσει.

Εικόνες από τον άντρα και τα τρια παιδιά της Μαρίας Έλενας Κυριακού που έπεισε πολλές γυναίκες να «σπάσουν» τα δεσμά τους.

Η Μαρία Έλενα Κυριακού στέφθηκε ως η νέα μεγάλη φωνή της Ελλάδος δίνοντας το παράδειγμα σε πολλές γυναίκες που είτε λόγω οικογένειας, είτε ενός γάμου δεν κατάφεραν να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα, όπως η ίδια θα εξηγούσε χτες στην συνέντευξη της στο ΟΛΑ και τον Θέμο Αναστασιάδη.

Η νικήτρια του TheVoice μίλησε για όλα αλλά και για το παρασκήνιο του γάμου της και του χωρισμού της, αφήνοντας σε όλους να εννοηθεί ότι της άφησε μεγάλη πικρία τονίζοντας ξανά και ξανά ότι όταν δεν νιώθεις να παίρνεις αγάπη είναι καλύτερα να φεύγεις από μια σχέση. Δείχνοντας πως είναι πληγωμένη από τον γάμο αυτό.

Με τον σύζυγο της γνωστό αθλητικογράφο στην Κύπρο Γρηγόρη Γεωργίου απέκτησαν τρεις πανέμορφους γιους. Όσο διάστημα εκείνη διαγωνιζόταν εκείνος δεν βγήκε δημόσια να μιλήσει για εκείνη κάνοντας πολλούς δημοσιογράφους στο νησί της Αφροδίτης να τον παρουσιάζουν ως ΑΟΡΑΤΟ ΣΥΖΥΓΟ.

Εκείνος όμως τους απάντησε με ένα status του στο Facebook γράφοντας χαρακτηριστικά «Μπορεί να μην μου πέφτει λόγος, μπορεί για κάποιους να είμαι αόρατος αλλά ήμουν εκεί από την αρχή μέχρι το τέλος. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ και εγώ και τα τρία αγγελούδια μου για την συγκλονιστική στήριξη στην μητέρα τους όλους αυτούς τους μήνες. Γρηγόρης, Γιώργος, Παύλος, Μιχαήλ»….

 Της Σπυριδούλας Κάμπου

333111122222MARRR