ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η ΧΥΛΟΠΙΤΑ της Πετρούλας στο Θέμο και το παρασκήνιο της ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ της στην «ποιότητα»!

Πυρ και μανία ο Θέμος Αναστασιάδης με το «νέα» Πετρούλα που σε τίποτα δεν θυμίζει πλέον το καυτό κορίτσι του καιρού του STAR.

Αγνώριστη κυκλοφορεί πλέον η Πετρούλα Κωστίδου μοιράζοντας «τηλεοπτικά όχι» ακόμα και σε ανθρώπους που την είχαν συνεχώς στην εκπομπή τους. Όπως και ο Θέμος Αναστασιάδης.

Την πήρε και την σήκωσε ο θυμός του Θέμου όπως τον άκουσαν να φωνάζει στο γραφείο του θα πούνε κάποιοι όταν πήραν και του είπαν ότι η Πετρούλα αρνείται να πάει στην εκπομπή του, γιατί δεν είναι του στυλ της πια, του νέου προφίλ που βγάζει προς τα έξω. Η Πετρούλα άλλαξε, έγινε μελαχρινή, κυκλοφορεί πιο συντηριτική.

Αναιρώντας το σέξι παρελθόν της. Κι αυτό γιατί αναγκάστηκε μετά από το χρυσό συμβόλαιο που υπέγραψε με γνωστή εταιρία ηλεκτρονικών ειδών της οποίας αποτελεί εδώ και ένα χρόνο το πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας. Σύμφωνα με τους επαίοντες αυτοί ευθύνονται για την αλλαγή της εικόνας της ενώ η Πετρούλα δεν κάνει βήμα δεν δίνει συνεντεύξεις δεν φωτογραφίζεται αν δεν πάρει την άδεια τους πρώτα. Τι είπες τώρα;

Της Σπυριδούλας Κάμπου