ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Χτυπημένος από την σπάνια ασθένεια του Μπρούς Γουίλις, ο γνωστός Έλληνας μάνατζερ των τραγουδιστών.

 

Αναρτήθηκε: 21 Δεκεμβρίου, 2013 στις 14:41

Δύσκολες ώρες περνάει ο γνωστός μάνατζερ, που το ξαφνικό πρόβλημα υγείας του προκάλεσε σοκ στην showbiz…

Παράλυση Bell. Μια σπάνια ασθένεια, που δεν ξέρεις πότε θα σε «χτυπήσει». Πριν από λίγο καιρό έγινε πιο γνωστή σε παγκόσμιο επίπεδο, αφού διαγνώστηκε πως από αυτή πάσχει ο διάσημος ηθοποιός Μπρους Γουίλις. Από ότι ακούγεται όμως και δυστυχώς, ένας πολύ γνωστός Έλληνας μάνατζερ, διάσημος στην καλλιτεχνική και νυχτερινή πιάτσα, αφού όλα αυτά τα χρόνια το όνομά του έχει συνδεθεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου.

Ο λόγος για τον Στήβ Αλεξίου, που σύμφωνα με τις φήμες που διαδίδονται τις τελευταίες μέρες από στόμα με στόμα, αντιμετωπίζει βουβά το πρόβλημα υγείας, την σπάνια ασθένεια με το όνομα «Παράλυση Bell» που του προέκυψε.

Τι είναι η παράλυση Bell: Πάρεση προσωπικού νεύρου, ή αλλιώς παράλυση. Τα συμπτώματα της ασθένειας είναι η αιφνίδια αδυναμία, η παράλυση της μιας πλευράς του προσώπου, πράγμα που καθιστά δύσκολο το χαμόγελο ή το κλείσιμο του ματιού, την δυσκολία των εκφράσεων, ο έντονος πονοκέφαλος, η αίσθηση του δυνατού ήχου από το αυτί της πληγείσας πλευράς. Μια ασθένεια που έχει θεραπεία ευτυχώς, αφού οι ασθενείς αναρρώνουν πλήρως από την παράλυση Bell, με φαρμακευτική αγωγή κορτιζόνης…

Να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο Στήβ Αλεξίου.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

alexiou stib 2alexiou 3






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus