Αποκλειστικό: ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ και ένα ΑΓΝΩΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ που πονάει για Καρβέλα-Πάνια. (τι συμβαίνει)

 

Αναρτήθηκε: 7 Νοεμβρίου, 2014 στις 15:00

Το ζευγάρι πιο ενωμένο απο ποτέ καλείται μήνες τώρα να ανταπεξέλθει σε μια κατάσταση που τους έχει στεναχωρήσει όλους.

Είναι μια απο τις ειδήσεις που όταν καλείσαι να γράψεις έρχεσαι σε δύσκολη θέση. Κι αυτό γιατί αφορά ένα ευαίσθητο θέμα που από όπου και αν το αγγίξεις πονάει. Είναι όμως κάτι που συμβαίνει, ένα πρόβλημα υγείας που έχει στεναχωρήσει αφάνταστα τον Νίκο Καρβέλα, την Αννίτα Πάνια, την Άννα Βίσση αλλά και τις οικογένειες τους.

Ήταν την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του Αλτσχάιμερ, όπου η Αννίτα Πάνια θα εξομολογιόταν μέσα απο την εκπομπή της ότι η οικογένεια της βιώνει αυτή την ασθένεια στο πετσί της, μην αποκαλύπτωντας τότε περισσότερες λεπτομέρειες για την ταυτότητα του προσώπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν η μητέρα το Νίκου Καρβέλα,η γλυκύτατη κυρία Αγγελική, εδώ και μήνες ζει σε ένα κέντρο ευγηρίας και ειδικής φροντίδας στα νότια προάστια αφού «χτυπήθηκε» από την νόσο του Αλτσχάιμερ. Μια απόφαση που πήρε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, φανερά συντετριμμένος θέλοντας το καλύτερο για την μητέρα του. Δεν είναι λίγοι αυτοί που βλέπουν συχνά το ζευγάρι να επισκέπτεται την κυρία Αγγελική Καρβέλα, που τις περισσότερες φορές φεύγουν στεναχωρημένοι, αφού λόγω της ασθένειας δεν τους θυμάται. Ένα πρόβλημα υγείας που θέλει δύναμη ψυχής για όσους το ζούνε.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

kkkkkkknikos-karvelas-mama-people-66






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus