ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγινε της… Παπαιωάννου με το «άδειασμα» σε Χολίδη-Μενιδιάτη για χάρη άλλου τραγουδιστή : Νέα κόντρα στην showbiz!

Και ενώ τα δημοσιεύματα ήθελαν την Ελεάνα Παπαιωάννου στο πλευρό του Χρήστου Χολίδη και του Χρήστου Μενιδιάτη, ξαφνικά όλα άλλαξαν… και το παρασκήνιο είναι έντονο και πικάντικο…

Φωτιά έχουν πάρει στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια οι επαιόντες για την άπρεπη και μη επαγγελματική συμπεριφορά της Ελεάνας Παπαιωάννου, προκαλώντας τους μεγάλη απορία αφού η τραγουδίστρια δεν τους έχει συνηθίσει σε ανάλογες πράξεις στο παρελθόν.

Και ενώ φέρεται να είχε δώσει τα χέρια με τον Χρήστο Χολίδη και τον Χρήστο Μενιδιάτης για να συνεργαστούν στο Frangelico, και ενώ είχε φωτογραφηθεί για την αφίσα, «άφαντη» η Ελεάνα.

Σύμφωνα με τους διαδίδοντες, ανακοίνωσε  ότι δεν επιθυμεί να δουλέψει το καλοκαίρι για προσωπικούς της λόγους κάτι που φάνηκε απόλυτα σεβαστό και κατανοητό πέρα του αιφνίδιου, σε όλους.. Δύο μέρες μετά όμως μια νέα φήμη που άρχισε να διαρρέεται θα προκαλούσε την οργή και τον θυμό στο πρόσωπο της τραγουδίστριας… η οποία έκλεισε νέα συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.