Αποκλειστικό: ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ εκ νέου ο Πέτρος Ίμβριος με την σύζυγο του!

Εδώ και ένα χρόνο δίνουν μάχη με την σύζυγο του να αποφύγουν το διαζύγιο με την τελευταία τους προσπάθεια να φέρεται να ναυαγεί εκ νέου.

Δύσκολες ώρες στο γάμο του τραγουδιστή με την σύζυγο του. Μετά απο χρόνια σχέσης και την απόκτηση δυο παιδιών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού CIAO το ζευγάρι διανύει εκ νέου μια νέα κρίσιμη περίοδο.

Ο λόγος για τον Πέτρο Ίμβριο και την σύζυγο του Έλενα Ζαφειροπούλου που πέρυσι τέτοια περίοδο περίπου φέρεται να είχαν καταθέσει αίτηση διαζυγίου την οποία και αναίρεσαν τότε λόγω του ότι αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην σχέση τους και στο γάμο τους. Όπως λέγεται όμως τον τελευταίο καιρό στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, δεν κατάφεραν να γεφυρώσουν το χάσμα…

Οι solo εμφανίσεις του Πέτρου Ίμβριου, τις περισσότερες φορές με το κουμπάρο του Τόνυ Δημητρίου, που τον είχε παντρέψει με την Έλενα και επίσης χώρισε με την σύζυγο του, φουντώνουν τις φήμες περί του δικού του χωρισμού. Μάλιστα τα περισσότερα βράδια ο Τόνυ Δημητρίου είναι στο πλευρό του κουμπάρου του και φίλου του Πέτρου Ίμβριου στο Συγγρού liveόπου εμφανίζεται με τον Τριαντάφυλλο και τον Δημήτρη Κοντολάζο.

Της Σπυριδούλας Κάμπου