Αποκλειστικό: Γνωρίστε τον περιζήτητο εργένη, καλλιτέχνη, ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑ, «Τίνο», εγγονό του Τέως Κωνσταντίνου! (εικόνες)

Ο 16 άχρονος Πρίγκιπας Κωνσταντίνος-Αλέξιος  σε ένα πλούσιο φωτορεπορτάζ στο περιοδικό CIAO! (Της Σπυριδούλας Κάμπου)

Ευτυχισμένοι γονείς ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ καμαρώνουν τα παιδιά τους που μεγαλώνουν και αποκτούν την δική τους προσωπικότητα. Μετά την κόρη τους fashion victim Μαρία Ολυμπία, ο Πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος, που είχε τα 16 γενέθλια του στις 2Οκτωβρίου μονοπωλεί ήδη το ενδιαφέρον των ξένων ΜΜΕ!

Είναι ο αγαπημένος έφηβος Πρίγκηπας των ΜΜΕ της Αγγλίας και όχι μόνο. Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ μου στο περιοδικό CIAO που κυκλοφόρησε μπορείτε να δείτε πως ζει ο γοητευτικός νεαρός πρίγκιπας ενώ ξεδιπλώνεται το καλλιτεχνικό του ταλέντο, αφού λατρεύει την ζωγραφική. Όπως και όλα τα αγόρια της ηλικίας του, του αρέσει να διασκεδάζει, να ταξιδεύει, δεξιοτέχνης στο surfαλλά την σκοποβολή , την τοξοβολία, το κυνήγι.

Ο Πρίγκιπας Κωνσταντίνος Αλέξιος, με νονό του τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ, αποτελεί ήδη ένα απο τους πιο περιζήτητους πρίγκιπες στην Ευρώπη. Μπαίνοντας δυναμικά στο life style με το χαιδευτικό όνομα «Τίνο» όπως γράφουν για εκείνον αποκαλώντας τον ως «Prince of art». Η αποκαλυπτική συνέχεια στο CIAO που κυκλοφορεί.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

prig3prigggpri4prigikas2prignggwpringk tpring9papa