Αποκλειστικό: Η καυτή Σταρ Ελλάς, ο Αργυρός και ο ΕΡΩΤΑΣ σαν από παραμύθι με τον ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ!(εικόνες)

Αποκαλυπτικό το ρεπορτάζ μου σήμερα στο περιοδικό CIAO για το έρωτα της Ισμήνη με τον Διαμαντής Αγγελάκη αλλά και την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η γνωριμία τους και το love story θυμίζει κάτι από τα παραμύθια που μας διάβαζαν μικροί. Ισμήνη Νταφοπούλου και Διαμαντής Αγγελάκης. Το όμορφο κορίτσι συναντάει τον πρίγκιπα των ονείρων της και μέσα σε λίγα λεπτά βλέπει όλη την ζωή της να αλλάζει.

Να μεταμορφώνεται στην βασίλισσα του παραμυθιού και να ζει μια ζωή μέσα στην πολυτέλεια, χωρίς να φοβάται ότι ο δείκτης του ρολογιού θα δείξει δώδεκα . Που να το φανταζόταν η όμορφη Σταρ Ελλάς ότι εκείνο το πρωινό του Αυγούστου, ότι αποδεχόμενη την πρόσκληση ενός φίλου του να πάνε στη βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Αγγελάκη στο Λαγονήσι, ότι θα γνώριζε τον άντρα της ζωής της.

Έρωτας κεραυνοβόλος με την πρώτη ματιά και για τους δυο τους, θα σχολιάσουν όσοι τους ζούνε από εκείνη την πρώτη μέρα της γνωριμίας τους. Μια σχέσης που μετράει ήδη τρεις μήνες και σύμφωνα με τους επαΐοντες οδεύει ολοταχώς για επισημοποιήσεις ακόμα για γάμο.

Η συνέχεια στο CIAO που κυκλοφορεί.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

ismin12299fe9bc3a5fdc4f0e1668988454d6_L