Αποκλειστικό: Μετά το Ρέμο και πριν τον Χατζηγιάννη ο ΚΡΥΦΟΣ ΕΡΩΤΑΣ της Ζέτας με γνωστό τραγουδιστή!(εικόνα)

 

Αναρτήθηκε: 17 Νοεμβρίου, 2014 στις 19:02

Η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον σταρ της πίστας που αξίζει να μάθουν και οι νεότεροι!

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον Αντώνη Ρέμο και λίγο πριν την γέννηση του έρωτά της με τον Μιχάλη Χατζηγιάνννη, υπάρχει το κεφάλαιο Χρήστος Χολίδης. Μια σχέση που δεν έγινε ευρύ γνωστή και υπήρχαν λόγοι που η ηθοποιός δεν ήθελε να συνεχίσει με τον τραγουδιστή. Ούτε εγώ η ίδια δεν την θυμάμαι καν. Κατά πόσον οι νεότεροι δημοσιογράφοι αλλά και gossipαδες. Λαλίστατη καλλιτεχνική παρέα στα νότια προάστια πριν απο λίγες μέρες έλεγε και έλεγε με το νι και με το σίγμα για αυτή την σχέση…

 Η μετά Ρέμου εποχή και η γνωριμία με τον Χολίδη

Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν, η Ζέτα Μακρυπούλια εκείνη την περίοδο είχε βγει απο μια μακροχρόνια σχέση με τον Αντώνη Ρέμο. Επιλέγοντας εν έτη 2008 να ρίξει μεγαλύτερη βαρύτητα στο επαγγελματικό της κομμάτι αφού οι μετοχές της ανέβαιναν και ήδη άπαντες συζητούσαν για το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία “Μόλις χώρισαν”.Κάτι λόγω του έρωτά της με τον Αντώνη Ρέμο, κάτι με την δουλειά της, η Ζέτα ήταν ήδη αναγνωρίσιμη και ένα απο τα περιζήτητα πρόσωπα της showbiz. Στα πλαίσια της προβολής της ταινίας στην Θεσσαλονίκη, στη λαμπερή πρεμιέρα που δόθηκε αλλά και στο πάρτι που ακολούθησε, θα βρισκόταν καλεσμένος και ο Χρήστος Χολίδης. Στα πρώτα του βήματα τότε αλλά έχοντας ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον του Τύπου με το μουσικό ταλέντο του αλλά και την γοητευτική του παρουσία. Οι κοινοί γνωστοί τους ήταν αυτοί από εκείνο το βράδυ, θα τους έκαναν την πρώτη γνωριμία… με τον ερωτισμό να είναι διάχυτος μεταξύ τους! Τα πρώτα ραντεβού δεν άργησαν να έρθουν και οι δυο τους που έγιναν ζευγάρι σύμφωνα με τους επαιόντες, φρόντιζαν να είναι πολύ προσεκτικοί ώστε να μην δώσουν τροφή σε εικόνες και σχόλια. Η Ζέτα πολλά βράδια θα έδιναν το παρόν της στο Ποσειδώνιο που εμφανιζόταν τότε ο Χρήστος Χολίδης και πολλοί γνώριζαν τότε ότι δεν ήταν απλά μια θαυμάστρια του…αλλά κάτι περισσότερο.

Τα αίτια του χωρισμού

Η σχέση αυτή όμως έμελλε να κρατήσει μόνο μερικούς μήνες. Αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, το γλυκό στην συνέχεια χάλασε, γιατί όπως θα πούνε οι επαίοντες, η Ζέτα θα ένιωθε μια έντονη πίεση απο ανθρώπους του περιβάλλοντος του τραγουδιστή να βγάλουν προς τα έξω την ύπαρξη της σχέσης τους.Κάτι που δεν επιθυμούσε η Ζέτα, έχοντας βγει απο μια μακροχρόνια σχέση η οποία είχε απασχολήσει πολύ τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας την κουράσει πολύ όλο αυτό. Δεν ήταν λίγες οι φορές που θα εξομολογιόταν σε συνεντεύξεις της ότι την ενοχλούσε να την αποκαλούν ως το κορίτσι του Αντώνη Ρέμου και όχι ως η Ζέτα η ηθοποιός! Ήθελε να κόψει τους ομφάλιους λώρους με τέτοιου είδους δημοσιότητα και για αυτό αρνιόταν κατηγορηματικά να χορέψει στο ίδιο γαιτανάκι δημοσιευμάτων με την σχέση της με τον Χρήστο Χολίδη. Για αυτό και δεν άργησε να πάρει την τελική απόφαση του τέλους, δείχνοντας το στον Χρήστο Χολίδη. Γιατί ενώ είχαν κανονίσει να πάνε σινεμά στα βόρεια προάστια η Ζέτα δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού τους. Κάτι που ενόχλησε τον τραγουδιστή που δεν γνώριζε τότε το γιατί το έκανε αυτό η Ζέτα αλλά καταλάβε ότι ήταν η αρχή του τέλους.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

makrip






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus