Αποκλειστικό: Μια ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ μεταξύ δυο επώνυμων γυναικών στο Dancing with the stars! (έντονο παρασκήνιο)

Με τις χειρότερες εντυπώσεις έφυγε απο το show χορού η γνωστή ηθοποιός, μην θέλοντας να ακούει το όνομα του μοντέλου-παρουσιάστριας!

Η παραμονή της στο Dancing with the stars, σύμφωνα με τα όσα εξομολογιόταν σε φίλους της, ήταν ψυχοφθόρα για την ηθοποιό.

Φεύγοντας ένιωθε να ανακουφίζεται, αφού δεν άντεχε άλλο όπως θα την ακούσουν να λέει, να πρέπει να ντύνεται με σέξι στολές και να βγάζει ένα πιο καυτό προφίλ όπως την προέτρεπαν, ενάντια στο χαρακτήρα της, αλλά δεν άντεχε άλλο και τον πόλεμο που φέρεται να δεχόταν απο την Νίκη Κάρτσωνα.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της, που η Θάλεια Προκοπίου φέρεται να τους εξομολογήθηκε όλα με το νι και με το σίγμα, απο την πρώτη στιγμή δέχτηκε μια όχι και τόσο κομψή συμπεριφορά απο το μοντέλο που είχε πάρει πολύ ανταγωνιστικά την συμμετοχή της στο σόου χορού… Δεν ήταν λίγες οι φορές μάλιστα που οι δυο γυναίκες αντάλλαξαν πικρές κουβέντες, με την Θάλεια Προκοπίου να αισθάνεται προσβεβλημένη απο τον χαρακτήρα της Νίκης Κάρτσωνα.

Η αποχώρηση της ήχησε ως απομηχανής θεός για την Θάλεια Προκοπίου, που σημειωτέον είναι στην καλύτερη της φάση σε συναισθηματικό επίπεδο αφού ο έρωτάς της με γνωστό μπασκετμπολίστα καλά κρατεί.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

prokopoiouF2_15-kartswna