ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το μήνυμα βόμβα του Σάββα στην Ηλιάδη: «Μάζεψε τα και φύγε τώρα»!

«Εώς εδώ. Δεν πάει άλλο. Δεν αντέχω» φέρεται να είπε κατηγορηματικά ο ποδοσφαιριστής στην σύντροφό του… Το γιατί;

Έφτασε στο αμήν του σύμφωνα με το περιβάλλον του ο άσσος των γηπέδων και πατέρας του παιδιού της τραγουδίστριας. Ήταν κατηγορηματικός στο τελεσίγραφο του με λέξεις «Ως εδώ, δεν πάει άλλο, μάζεψέ τα και φύγε» σύμφωνα με τους επαίοντες.

Όχι μην πάει ο νους σας στο κακό. Μια χαρά είναι το ζευγάρι παρά τα όσα δύσκολα έχουν περάσει το τελευταίο καιρό μετά τις δημόσιες λεκτικές επιθέσεις που έχουν δεχτεί από τις οικογένειες τους.

Αυτό είναι που φαίνεται να μην άντεξε ο ποδοσφαιριστής, να αφήνει δηλαδή την Αγγελική να το περνάει όλο αυτό μόνη της στην Ελλάδα και αυτός να είναι μακριά της.

Κι αυτό γιατί ζει μόνιμα στην Ιταλία λόγω των ποδοσφαιρικών του υποχρεώσεων. Για αυτό και κατά τα λεγόμενα φίλο του ποδοσφαιριστή, ζήτησε από την Αγγελική για τους επόμενους τρεις μήνες και μέχρι να δει τι θα γίνει με την μεταγραφή του να μετακομίσει κοντά του στην Ιταλία.

Κάτι που θα ήθελε η τραγουδίστρια αλλά το μόνο που την εμποδίζει είναι ότι ο γιος της Μπάμπης έχε το σχολείο του και επουδενί δεν θα τον άφηνε μόνο του. Ο μόνος άνθρωπος που έχει τυφλή εμπιστοσύνη ο ποδοσφαιριστής από το περιβάλλον της Αγγελικής είναι ο αδερφός της ο οποίος έχει και τον ρόλο να την φροντίζει όσο λείπει ο Σάββας.

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου