Αποκλειστικό: Ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα για την Σπυροπούλου: ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ! (εικόνες)

Μπορεί να περνάει δύσκολα, να δέχεται τα πυρά όλων υπάρχει όμως ένας άνθρωπος που της αποδεικνύει πόσο την αγαπάει…

Αναμφισβήτητα όλο αυτό που συμβαίνει όπως μαρτυρούν άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος δεν μπορεί να την έχει αφήσει αδιάφορη. Τα αρνητικά σχόλια για τα νούμερα τηλεθέασης και οι βολές για τον χαρακτήρα της, την έχουν ρίξει σε ένα ψυχολογικό αδιέξοδο. Έχοντας όμως δίπλα της ανθρώπους να την στηρίζουν.

Ένας απο αυτούς είναι και ο συγκεκριμένος άντρας που αποτελεί τον βράχο της. Αυτός ο «ογκόλιθος» δύναμης και αγάπης, προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει χαρούμενη. Μπορεί τα υλικά αγαθά να μην φέρνουν την ευτυχία, το ξέρουν και οι δυο τους αλλά δεν παύει να σκάνε ένα χαμόγελο στα χείλη.

Σύμφωνα με την βροχή πληροφοριών που φτάνουν τον τελευταίο καιρό, το έγραψε και στα ψιλά της γράμματα πριν από δύο εβδομάδες εφημερίδα του Σαββάτου, η Κωνσταντίνα έλαβε απο τον άντρα αυτόν που παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή της, ένα πανάκριβο μονόπετρο που κοσμεί πλέον το χέρι της, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτό, αλλά και μια ολοκαίνουργια μερσεντές που την είδε και της άρεσε, πηγαίνοντας βόλτα στην Κηφισιά. Περνώντας έξω από γνωστή αντιπροσωπεία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέρεται να εκδήλωσε την επιθυμία της για το αμάξι των ονείρων της και το «τζίνι» της έσπευσε να της κάνει πραγματικότητα μμια ακόμη ευχή της.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

10155481_10152863730149785_3400581781309173011_n