ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο ΑΓΡΙΟΣ ΚΑΒΓΑΣ και το «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» με πολύ παρασκήνιο μετά από 14 χρόνια του Σφακιανάκη με το «μπουζούκι» του

Η σύγκρουσή τους ήταν τόσο έντονη σε σημείο να λήξει και η συνεργασία τους.

Επεισοδιακό ήταν το τέλος της σχέσης του Νότη Σφακιανάκη με τον μουσικό του Μανώλη Κονταράτο. Μετά από 14 χρόνια επαγγελματικής σχέσης, αφού ο μουσικός ήταν το προσωπικό του μπουζούκι, χώρισαν τους δρόμους του… με έναν τρόπο που άφησε πικρία. Σύμφωνα με όσα λέγονται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια που δεν θα μπορούσαν να μην θελήσουν να μάθουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη μεταξύ τους, οι λόγοι που ακούγονται είναι οι εξής.

Συζητώντας για την άνοδό τους στην συμπρωτεύουσα όπου ο Νότης Σφακιανάκης έκανε πρεμιέρα με την Λένα Παπαδοπούλου, ο γνωστός μπουζουξής φέρεται να ζήτησε λίγα χρήματα παραπάνω, όπως συνηθίζεται λόγω της χιλιομετρικής απόστασης. Ο τραγουδιστής αν και όλα αυτά τα χρόνια έχει την φήμη του καλοπληρωτή της ορχήστρας του, αυτή την φορά για τους δικούς του λόγους και με αναφορά στην κρίση που διανύουμε, του το ξέκοψε. Η μια κουβέντα δεν άργησε να φέρει την άλλη και να γίνει το μεγάλο «μπαμ».