Αποκλειστικό: Ο έρωτας της Αραβανή με τον Μελισσανίδη και η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση με μέτρα ασφαλείας!

Ναι η Ευαγγελία Αραβανή και ο εφοπλιστής Γιώργος Μελισσανίδης είναι ζευγάρι, πολύ ερωτευμένοι και κυκλοφορούν πλέον και στην αθηναική νύχτα.

Ο ξαφνικός χωρισμός της Ευαγγελίας Αραβανή με τον Ηλία Βρεττό αποτέλεσε το πιο hot θέμα των ημερών. Γιατί όχι μόνο χώρισαν αλλά σύμφωνα με τις πρώτες φήμες που κυκλοφόρησαν, το μοντέλο παρουσιάστρια είχε ερωτευτεί εκ νέου. Έναν άντρα που φέρεται να γνώριζε πολλά χρόνια πριν απο τότε που ήταν ζευγάρι με γνωστό επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων που πριν απο λίγο καιρό έγινε πατέρας από επίσης μοντέλο. Ο επιχειρηματίας και ο εφοπλιστής φίλοι κολλητοί και απο ότι φαίνεται ο Γιώργος Μελισσανίδης που στο παρελθόν τα είχε και με την Χριστίνα Κολέτσα, είχε σε μια άκρη του μυαλού του την Ευαγγελία Αραβανή…

Περιμένοντας με το που εκείνη χωρίσει να γίνει η πολιορκία. Βράδυ Σαββάτου και ενώ εδώ και μια εβδομάδα το γαιτανάκι των φημών έχει στηθεί οι δυο τους έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο Romeo. Και αν ήθελαν να κρυφτούν, υπήρχαν τόσες εκατοντάδες ζευγάρια μάτια στο νυχτερινό κέντρο όπου βρέθηκαν μαζί με μεγάλη παρέα να διασκεδάσουν. Γύρω τους μια τεράστια ασπίδα ώστε να αποφυγεί οποιαδήποτε αποθανάτιση του νέου ζεύγους στο φωτογραφικό φακό. Από στόμα σε στόμα το «σούσουρο» δεν άργησε να γίνει και να διαδοθεί σε χρόνο dt. Τόσο η Ευαγγελία Αραβανή όσο και ο Γιώργος Μελισσανίδης έδειχναν να περνάνε καλά ο ένας με τον άλλον….

Ανατρέχοντας στην Google ανακαλύψαμε μάλιστα κοινές τους φωτογραφίες απο το καλοκαίρι που είχαν συναντηθεί στην Μύκονο που είχε δημοσιεύσει τότε η εφημερίδα REAL Life, αποκαλύποντας τότε την φιλία τους που εξελίχθηκε όμως σε ένα μεγάλο έρωτα.

melisssssssssssssssssssssss