ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο «Γολγοθάς» της Ντενίση…με την πρώτη ερωτική απογοήτευση της κόρης της!

Μπορεί να είναι μόλις 13 χρονών αλλά η Μαριτίνα είχε την πρώτη της ερωτική απογοήτευση με την διάσημη μαμά της να έρχεται αντιμέτωπη με μια δύσκολη κατάσταση.

Η Μαριτίνα, η κόρη της Μιμής Ντενίση, είναι ένα κορίτσι όπως όλα της ηλικίας της. Μόλις 13 χρονών, όμορφη, γλυκιά, κοινωνική, ιδιαίτερα αγαπητή στους διαδικτυακούς της φίλους, που απολαμβάνει τις παρέες με τις φίλες της, ερωτεύεται, αγαπάει, πονάει…

Και ειδικά τον συναισθηματικό πόνο τον βίωσε πριν από λίγες μέρες όπως θα ανακοίνωνε και η ίδια η Μαριτίνα στην σελίδα της στο Facebook. Σύμφωνα με το περιβάλλον της ηθοποιού, η Μιμή Ντενίση που πρώτη φορά ήρθε αντιμέτωπη με μια τόσο δύσκολη συναισθηματική κατάσταση της μονάκριβης κόρης της, θέλησε να την στηρίξει και να την βοηθήσει να το ξεπεράσει γρήγορα.

Η Μιμή, φύλακας άγγελος της Μαριτίνας, με την οποία έχουν αναπτύξει όλα τα χρόνια πέρα από μητρική σχέση μια βαθύτερη φιλική…

 Τι σχολίασε η Μαριτίνα για το συναισθηματικό της πρόβλημα:

Την αρχή των δημοσιοποιήσεων έκανε ένας φίλος της Μαριτίνας γράφοντας της:

«Βρε χαζό..γιατί κάθεσαι τώρα και στεναχωρέσαι; Για έναν ηλίθιο που δεν ξέρει να εκτιμήσει τα συναισθήματα μιας γυναίκας; Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιους μαλάκες.Τέτοιους θα βρεις πολλούς στην ζωή σου»….

Της Σπυριδούλας Κάμπου

dddddmarrimari2