ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο κατά 10 χρόνια νεότερος σύντροφος, ο γάμος και το δεύτερο παιδί για την Πασχαλίδου!

Βρήκε τον άντρα της ζωής της και το φωνάζει η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. Όλη η αλήθεια για τον έρωτα που επισημοποιείται ολοταχώς.

Είναι ερωτευμένη. Τρισευτυχισμένη. Ο εδώ και ένα χρόνο σύντροφός της την έχει «εκτοξεύσει» από όλες τις απόψεις. Η διαφορά ηλικίας δεν αποτελεί εμπόδιο στον έρωτά τους.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου που ζει μόνιμα στην Σουηδία τα τελευταία χρόνια μαζί με την μονάκριβη κόρη της, ήρθε για δυο μέρες στην Ελλάδα μόνη της, χωρίς το έτερο της ήμισυ αυτή την φορά, αλλά με όσους μιλούσε δεν έκρυβε το πόσο ευτυχισμένη είναι. Ο Σουηδός καλλονός, που δραστηριοποιείται στον χώρο των τουριστικών, ξενοδοχειακών επιχειρήσεων και η Ελληνίδα δημοσιογράφος, που ο έρωτας τους ξεκίνησε πέρυσι το καλοκαίρι στην Σαντορίνη, ζούνε το απόλυτο.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, έχουν περάσει ήδη στο στάδιο της συγκατοίκησης με μεγάλη επιτυχία. Η κόρη της τον λατρεύει κάτι που αποτέλεσε το σημαντικότερο κριτήριο για την εξέλιξη αυτή. Μάλιστα το ζευγάρι πριν από λίγο καιρό πραγματοποίησε ταξίδι στις Σευχέλλες όπου μαζί τους βρέθηκαν και οι γονείς τους.

Η Αλεξάνδρα όταν την ρωτάνε δεν κρύβει την επιθυμία της και να τον παντρευτεί, να αναφέρουμε ότι με τον Σουηδό φωτογράφο πατέρα της κόρης της δεν προχώρησε σε γάμο όντας κατά του θεσμού, αλλά ο νέος της σύντροφος την έχει εμπνεύσει. Δηλώνοντας πως θέλει να κάνει και ένα παιδί μαζί του… Της ευχόμαστε τα καλύτερα.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

pasxalidou telikopasxalidou sintrofos