ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Όλη η αλήθεια για την εξαφάνιση μυστήριο, το θανατηφόρο τροχαίο και την νέα ζωή της Κατερίνας Τοπάζη (με νέες φωτό)

Ένας θάνατος από τροχαίο ατύχημα για το οποίο ευθυνόταν η τραγουδίστρια ήταν ο λόγος που την έκανε να «εξαφανιστεί» από προσώπου Ελλάδος. Τι συμβαίνει στην ζωή της;

Πάνε χρόνια που έχουμε να την δούμε στην Ελλάδα, ενώ η ίδια δεν έχει δώσει καμία συνέντευξη για να ενημερώσει τους θαυμαστές της για το που βρίσκεται και το τι της συμβαίνει. Ο γιος της, καρπός του έρωτά της και του γάμου της με τον Χρήστο Δάντη, τον τελευταίο χρόνο ζει μόνιμα με το πατέρα του στην Ελλάδα.

Η ίδια όμως ζει σε άλλη ήπειρο, καταφέρνοντας να ξεχάσει τα παλιά, αυτά που την πόνεσαν και να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην ζωή της με έναν νέο γάμο. Η Κατερίνα Τοπάζη, που πέρασε μια πολύ δύσκολη φάση, αφού άθελα της ενεπλάκη σε τροχαίο που στοίχισε την ζωή σε έναν άνθρωπο, θέλησε να φύγει όσο πιο μακριά γίνεται.

Στην Αμερική βρίσκεται τον προσωπικό της «παράδεισο». Εκεί γνώρισε τον άντρα που την στήριξε και την έκανε να χαμογελάσει ξανά. Οι δυο τους ζούνε την απόλυτη ευτυχία μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Δείτε πως είναι σήμερα η Κατερίνα Τοπάζη μαζί με τον σύντροφο της επιχειρηματία Τόμας Καράκοστα.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

TOPAZI 1TOPAZI 2