ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το παρασκήνιο και η Στάη πίσω από το «ΑΔΕΙΑΣΜΑ» του Ευαγγελάτου από το ΣΚΑΙ!

Τι κρύβεται πίσω από το αιφνίδιο «διαζύγιο» του παρουσιαστή ειδήσεων από το κανάλι και ποιος ο ρόλος της Στάη;

Το ξαφνικό τέλος της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με το κανάλι έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες πολύ σούσουρο στα τηλεοπτικά πηγαδάκια. Αν και κάποιοι κάνουν λόγο για μια «μουρμούρα» που προϋπήρχε καιρό τώρα λόγω των χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης του δελτίου ειδήσεων, δεν θα έφταναν ποτέ σε αυτό το σημείο λόγω του ότι ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν παύει να είναι ένα από καλύτερα «χαρτιά» της ελληνικής τηλεόρασης.

Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση και σύμφωνα με αυτά που διαδίδουν κάποιοι, υπήρξε ένα έντονο παρασκήνιο… αφού το «διαζύγιο» δεν ήρθε σε μια νύχτα μετά την επιστροφή από τις διακοπές του Πάσχα, αλλά μέρες πριν προετοίμαζαν το έδαφος για να φύγει ο Νίκος Ευαγγελάτος και να έρθει η Έλλη Στάη… με την οποία από παλιά υπάρχει μια κόντρα μεταξύ τους.

Όλοι θυμόμαστε την παραίτηση τότε της δημοσιογράφου από το κοινό δελτίο που παρουσίαζαν οι δυο τους στο Αντένα. Και η αντικατάσταση του από την «εχθρό» του ήταν ότι χειρότερο μπορούσαν να του κάνουν, θα πούνε άνθρωποι του περιβάλλοντος του.

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου