Αποκλειστικό: Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΓΑΠΗΣ μετά το ΤΡΟΧΑΙΟ, με τον πρώην σύντροφο της Άριελ Κωνσταντινίδη!

Αν και έχουν περάσει χρόνια από την μοιραία στιγμή που τους άλλαξε όλη την ζωή, η ηθοποιός και οι πράξεις της στον πρώην σύντροφο της, συγκινούν!

Στην περιγραφή των όσων βιώνει και του τρόπου που φέρεται η Άριελ Κωνσταντινίδη στο πρώην σύντροφο της, θα ήταν αδιανόητο να μην συγκινηθεί ο οποιοσδήποτε. Γιατί πρόκειται κυριολεκτικά για την ύψιστη αγάπη. Και ενώ κάποιοι θα είχαν βάλει «χ» σε μια προηγούμενη ερωτική ζωή, μετά από όσα συνέβησαν, η ηθοποιός απέδειξε το μεγαλείο της καρδιάς της.

Γιατί αν και έχουν περάσει χρόνια από την μοιραία εκείνη μέρα που την ειδοποίησαν για το σοβαρό τροχαίο του συντρόφου της, αν και έχει συνεχίσει σήμερα στην προσωπική της ζωή στο πλευρό του Παναγιώτη Μαργαρίτη, συνεχίζει να είναι στο πλευρό του πρώην αγαπημένου της και να του δίνει δύναμη και στήριξη. Αφιερωνόντας του πολύ χρόνο από την ζωή της, σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος της.

Ήταν η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής της. Στο πρόσωπο του συντρόφου της έμελλε να είχε βρει όλα όσα έψαχνε. Η μοίρα όμως έμελλε να του δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο. Επιστρέφοντας από ολιγοήμερες διακοπές στο Άγιο Όρος είχε ένα σοβαρό τροχαίο.

Έζησε από θαύμα, αλλά παρέμενε 9 μήνες σε κώμα, βγαίνοντας από αυτό ως παραπληγικός. Όλο αυτό το διάστημα η ηθοποιός δεν έφυγε από δίπλα του. Έδινε μάχη μαζί του, με την ίδια να χρίζει βοήθεια ψυχιάτρου για να σταθεί στα πόδια της.

Στην συνέχεια στην ζωή της και μετά από ένα τεράστιο διάστημα μοναξιάς θα έμπαινε ο Σωκράτης Αλαφούζος με τον οποίο χώρισε λίγο πριν το γάμο. Σήμερα είναι ερωτευμένη ξανά αλλά δεν λείπει από το πλευρό του πρώην συντρόφου της που είναι καλύτερα στην υγεία του.Κάτι στο οποίο συνέβαλλε και η ίδια…

Της Σπυριδούλας Κάμπου

ariel