ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΜΒΑ τα ξημερώματα γνωστού λαικού τραγουδιστή, με ένταλμα εις βάρος του. (η δύσκολη νύχτα στο Α.Τ Άνω Γλυφάδας)

Το εφιαλτικό βράδυ Δευτέρας του σταρ της πίστας, που συνελήφθη και οδηγήθηκε από αστυνομικούς  στο αστυνομικό τμήμα.

Ούτε στην πιο τρελή του ιδέα δεν φανταζόταν ότι θα το ζήσει αυτό ο δημοφιλής τραγουδιστής… που εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης-μαχαιριά στην καρδιά του.

Η βόμβα έχει σκάσει εδώ και λίγη ώρα. Με τον πασίγνωστο τραγουδιστή που διαπρέπει χρόνια στα νυχτερινά στέκια της Ιεράς Οδού, σύμφωνα με τους επαίοντες να πέρασε το χειρότερο βράδυ της ζωής του. Ερχόμενος αντιμέτωπος με τον νόμο για ένα ένταλμα που εκκρεμούσε εις βάρος του… Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Επέστρεφε στο σπίτι του στα νότια προάστια όπου ζει με την οικογένεια του. Ώσπου έπεσε πάνω σε ένα τυπικό μπλόκο της αστυνομίας. Αφού έδειξε άδεια, δίπλωμα και τα απαραίτητα έγραφα, του ζήτησαν να περιμένει λίγα λεπτά. Εξηγώντας του στην συνέχεια ότι πρέπει να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα. Ο τραγουδιστής έχοντας πέσει κυριολεκτικά από τα σύννεφα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του όταν του είπαν ότι υπάρχει ένταλμα σύλληψης. Επικράτησε μια ένταση, ένας μικρός πανικός, να ψάχνει μέσα στην νύχτα να βρει τους δικηγόρους του. Η συνέχεια και οι εξηγήσεις δόθηκαν στο τμήμα. Όπου αποκαλύφτηκε και η αλήθεια.

Πριν από μερικούς μήνες ο τραγουδιστής , βρέθηκε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην Δράμα, με τις κατηγορίες του παράνομου κυνηγιού. Το κυνήγι είναι η μεγάλη του αγάπη. Το δικαστήριο ήταν καταπέλτης εναντίον του κρίνοντας τον αυστηρά και με τρεις μήνες φυλάκιση. Εκεί είναι που έγινε και το μπέρδεμα, αφού είχε πληρώσει κανονικά το πρόστιμο που του είχε επιβληθεί, που σύμφωνα με την δικηγόρο του τραγουδιστή δεν είχε παραγραφεί το αρχικό αδίκημα, και χάρη της γραφειοκρατίας έτρεχε ακόμα εις βάρος του το ένταλμα…

Γύρω στις 5 το πρωί ο τραγουδιστής έχοντας περάσει ένα απίστευτο μαρτύριο αφέθηκε ελεύθερος. Με τους δικηγόρους του να τον σώζουν από το αυτόφορω.

Της Σπυριδούλας Κάμπου