ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η συνέντευξη μου με την Ηρώ Λεγάκη που ξεκαθαρίζει την «εμπλοκή» της με την δολοφονία της άτυχης Φαίης Μπλάχα!

Διαβάστε αύριο αποκλειστικά στο περιοδικό CIAO όλο το ρεπορτάζ γύρω από τις νέες εξελίξεις της υπόθεσης αλλά και την απάντηση της Playmate που την «έμπλεξαν» σε όλο αυτό!

Πριν από λίγες μέρες πρώτοι θα διαβάζατε μέσω του flogit.gr τις δικαστικές ενέργειες που θα έκανε το μοντέλο Ηρώ Λεγάκη λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματος της στην υπόθεση δολοφονίας της Φαίης Μπλάχα. Που σύμφωνα με όσα δήλωσε η δικηγόρος κυρία Αναστασία Ασπρίδη, της οικογένειας Μπλάχα και της αδικοχαμένης Φαίη στο ένθετο της εφημερίδας Πρώτο θέμα πριν από δυο εβδομάδες,  η Playmate 2011 φέρεται να είχε επαφή με τον κατηγορούμενο για την δολοφονία Βαγγέλη Στεφανάκη. Που όπως δήλωσε η δικηγόρος έχει τις πληροφορίες ότι το μοντέλο τον φιλοξένησε στο σπίτι της για ένα διάστημα μετά την πράξη θανάτου που έπραξε εκείνος στην άτυχη Φαίη…

Ξαφνικά το νεαρό μοντέλο, στην δημοσιοποίηση όλων αυτών και βλέποντας το όνομα της να κάνει το γύρω του διαδικτύου έχασε την γη κάτω από τα πόδια της. Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί της για τις ανάγκες του περιοδικού CIAOκαι όπως μπορείτε να διαβάσετε και στο περιοδικό CIAO AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ που κυκλοφορεί αύριο, δεν μπορούσε με τίποτα να το πιστέψει ότι την μπλέκουν σε κάτι τόσο άσχημο. Δηλώνοντας κατηγορηματικά πως όλα είναι ΨΕΜΜΑΤΑ και ουδεμία σχέση έχει… Χωρίς να χάσει χρόνο και θέλοντας να προστατεύσει το όνομά της την ίδια και την οικογένεια της απευθύνθηκε στον πολύ γνωστό δικηγόρο Λεωνίδα Αγγελή για να κινηθούν αναλόγως προς όλους όσους  την «έμπλεξαν»σε όλο αυτό.

 

Της Σπυριδούλας Κάμπου