Αποκλειστικό: Η σύζυγος γνωστού μεγαλο-εκδότη-tv star σε ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗΣ!

Ο εφιάλτης των ναρκωτικών ουσιών από τα παλιά έκανε πάλι την εμφάνιση του και στο τρόμο ενός σκανδάλου την έβαλαν σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πως αλλάζουν οι καιροί, πως αλλάζουν οι άνθρωποι. Εκείνος ένας απο τους μεγαλύτερους εκδότες εφημερίδων, εκείνη λαμπερή σύζυγός του, που σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση είτε μαζί ειτε μόνη της τραβούσε πάνω της όλα τα φλας. Οι δυο τους φιγούραραν στις κοσμικές σελίδες των περιοδικών ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος πέρα απο εκδότης εφημερίδας, ήταν απο τους αγαπημένους στα τηλεοπτικά παράθυρα των δελτίων ειδήσεων… Τον τελευταίο καιρό όμως τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η οικονομική κρίση τους χτύπησε αλύπητα. Τόσο στο γάμο τους όσο και στην κατάσταση της συζύγου που φαίνεται να έχει κυλήσει εκ νέου στον εφιάλτη του παρελθόντος.  Στην μάστιγα των ουσιών και του αλκοόλ. Καιρό τώρα πολλοί γνώριζαν ότι δεν πέρασαν στο διαζύγιο για λόγους συμβατότητας. Από τα πιο λαμπερά πρόσωπα της κοσμικής ζωής που πρωτοστατούσε με τις κοσμικές φίλες της, εκείνη έχει αλλάξει τρόπο ζωής. Τους τελευταίους μήνες όσοι την έβλεπαν μαζί με παρέα σε νυχτερινά κέντρα, τρόμαζαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν με την ίδια να είναι σε μια κατάσταση νιρβάνας.  Κατά τα λεγόμενα αυτών που γνωρίζουν έπρεπε να ληφθούν άμεσα δραστήρια μέτρα για να την βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της και να ριζώσει σε μια νέα αρχή μακριά απο τις ουσίες. Γι αυτό και το τελευταίο καιρό έχει μπει σε κλινική αποτοξίνωσης που παλεύει με το θηρίο…

Της Σπυριδούλας Κάμπου