Αποκλειστικό: Τι συνέβη όταν η Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη ΗΡΘΕ ΤΕΤ Α ΤΕΤ με την νυν του πρώην της Γιώργου Σαμπάνη; (συνέβη χτες το βράδυ)

Είναι απο τις συναντήσεις εκείνες πρώην και νυν στον ίδιο χώρο που δεν θέλεις με τίποτα να σου συμβούν.

Μπορεί και οι δυο τους να έχουν συνεχίσει την ζωή τους μετά το τέλος της μακροχρόνιας σχέσης τους, αλλά όσο να ναι δεν μπορεί να μην υπάρξει αντίδραση στην συνάντηση της πρώην με την νυν. Χτες το βράδυ, το κάλεσμα της ηθοποιού Ζέτας Δούκα στα πλαίσια μιας βραδιάς για τα διατροφικά θέματα με τα οποία ασχολείται, το gossip talk της αίθουσας αποτέλεσε η συνάντηση της Πατρίτσιας Μίλικ Περιστέρη με την Άννα Πρέλεβιτς.

Και οι δυο τους, τόσο η πρώην όσο και η νυν του Γιώργου Σαμπάνη, δεν κατάφεραν να κρύψουν την αμηχανία τους αλλά και την όχι καλή αίσθηση που τους προκάλεσε η συνάντηση αυτή. Σύμφωνα με παρόντες, δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά, και ενώ όταν έτυχε να περάσουν η μια δίπλα από την άλλη, η αδιαφορία ήταν πλήρης. Δείχνοντας με την συμπεριφορά τους σε όλους όσους ήταν εκεί, πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους. Ευτυχώς που δεν ήταν και ο Γιώργος Σαμπάνης εκεί θα σπεύσουν να σχολιάσουν κάποιοι.

Της Σπυριδούλας Κάμπου

ssssssssssssssfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff