Αποκλειστικό: Τι ΣΥΝΕΒΗ με το ΖΕΥΓΑΡΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΩΝ που είχαν ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ στην Αλβανία! (νέο ρεπορτάζ)

Ποια είναι η εξέλιξη της κατάστασης της Αναστασίας Βογιατζή και του Παναγιώτη Μακρόπουλου μετά την σύλληψη τους για διακίνηση ναρκωτικών στην Αλβανία;

Σοκ είχε προκληθεί πριν μερικούς μήνες στο πανελλήνιο και στην showbiz με την σύλληψη στην Αλβανία της Αναστασίας Βογιατζή και του Παναγιώτη Μακρόπουλου, με τις κατηγορίες για εμπόριο και διακίνηση ναρκωτικών!

Το ζευγάρι των τραγουδιστών είχε εντοπιστεί, προσπαθώντας να περάσουν τα Αλβανικά σύνορα, να βρίσκονται σε ένα αυτοκίνητο με εκατοντάδες κιλά ναρκωτικών. Η σύλληψη τους ήταν άμεση, με τους δυο τους σοκαρισμένους να οδηγούνται στις Αλβανικές αρχές, δίνοντας μάχη με τους δικηγόρους τους ότι υπήρξαν θύματα μιας καλοστημένης πλεκτάνης.

Έχουν περάσει μήνες από τότε και κανείς δεν έχει μάθει τί απέγιναν. Σε επικοινωνία που είχα με το στενό συγγενή του τραγουδιστή, ο Γολγοθάς τους δεν έχει λάβει τέλος. Η δίκη ακόμα δεν έχει οριστεί, υπάρχουν γραφειοκρατικά θέματα, με τα δυο παιδιά να λιώνουν στην φυλακή. Κατά τα λεγόμενα του, σε πιο καλύτερη κατάσταση και συνθήκες διαβίωσης είναι ο Παναγιώτης λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας, κρατείται στο νοσοκομείο, ενώ η Αναστασία αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Οι οικογένειες τους ελπίζουν να οριστεί σύντομα η δίκη γιατί ανησυχούν και φοβούνται για την υγεία των παιδιών τους.
Της Σπυριδούλας Κάμπου