ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:Νέες δραματικές εξελίξεις με το πατέρα του παιδιού της λίγο πριν την γέννα για την Χουρέμ!

Έξαλλη φέρεται να είναι εκ νέου η διάσημη Τουρκάλα ηθοποιός με τον πατέρα του παιδιού της αφού από εκεί που την παράτησε τώρα ζητάει να…

Για μια ακόμη φορά τα προσωπικά της Meryem Uzerli έχουν γίνει το απόλυτο talk of the town της γείτονας χώρας. Σύμφωνα με τα τούρκικα δημοσιεύματα ποιος είδε και δεν την φοβήθηκε όταν ο άντρας που αγάπησε,έμεινε έγκυος στο παιδί του, την εγκατέλειψε, τώρα αναθεωρεί. Η τηλεοπτική Σουλτάνα φέρεται να βγήκε από τα ρούχα της και να κινδύνεψε να γεννήσει πριν την ώρα της, τρόπος του λέγειν αφού γεννάει από μέρα σε μέρα, όταν την ενημέρωσαν τις νέες διαθέσεις του Τζαν.

Έχοντας οχτώ ολόκληρους μήνες να επικοινωνήσει μαζί της και μια εβδομάδα πριν την γέννηση της κόρης τους, δήλωσε πως είναι έτοιμος να αναλάβει όλες τις ευθύνες του για την κόρη του. Και θα την αναγνωρίσει, και θα την καλύψει συναισθηματικά αλλά και οικονομικά, διατεθειμένος να μην λείψει από το πλευρό της. Γιατί όπως ξεκαθάρισε «Δεν έχει σημασία που δεν θα είμαι με την μητέρα της, εκείνο όμως είναι το παιδί μου». Θα τα δεχτεί άραγε όλα αυτά η Χουρέμ Σουλτάν; Μάλλον όχι υποστηρίζει το στενό της περιβάλλον.

Της Σπυριδούλας Κάμπου