Διατροφή διαζυγίου-ρεκόρ: Ένα δισεκατομμύριο στην πρώην και 7 εκατ. το μήνα

 

Αναρτήθηκε: 12 Νοεμβρίου, 2014 στις 12:56

Βαρύ έπεσε το διαζύγιο του στον Χάρολντ Χαμ, ιδιοκτήτη της αμερικανικής πετρελαϊκής εταιρείας Continental Resources, ο οποίος θα πρέπει βάσει απόφασης δικαστηρίου να καταβάλει αποζημίωση 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων στην

πρώην του σύζυγο Σου.  

Ο Χάρολντ Χαμ, 68 ετών, πρέπει να καταβάλει 995.481.852 δολάρια στην Σου, ηλικίας 58 ετών, σύμφωνα με την απόφαση που εξέδωσε ο δικαστής Χάουαρντ Χάραλσον, σε δικαστήριο της Οκλαχόμα.    

Μπορεί το ποσό να είναι ένα νέο ρεκόρ αποζημίωσης σε διαζύγιο, δεν αφήνει πανί με πανί πάντως τον Χαμ, αφού μόνο η αξία των μετοχών της πετρελαϊκής που έχει στα χέρια του υπολογίζεται στα 14 δισεκατομμύρια δολάρια.  

Εκτός του 1 δισεκ. που θα πρέπει να καταβάλει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ο 68χρονος θα πρέπει να δίνει και 7 εκατομμύρια δολάρια κάθε μήνα στην πρώην σύζυγο του, από την 20η Ιανουαρίου του 2015 και πριν από τις 20 κάθε μήνα. 






Εδώ σχολιάζεις εσύ!

Tο newsrebel.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.

comments powered by Disqus