Γιατί το εξομολογήθηκε αυτό η έγκυος παρουσιάστρια;

Πολύ φθηνά την έχει γλυτώσει μέχρι τώρα η Ελένη Μενεγάκη, η οποία έχει πάρει τα μέτρα της, αλλά είναι απορίας άξιον πως την έχει σκαπουλάρει και δεν έχει αρρωστήσει ακόμα. Το τελευταίο δίμηνο τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα έχει κι από μία απώλεια, αφού οι συνεργάτες της αρρωσταίνουν απανωτά και κάποιοι μάλιστα και δεύτερη φορά. Μεταξύ αυτών και η Κατερίνα Ζαρίφη που δεν μπόρεσε να κάτσει και σήμερα σπίτι της.
Μετά τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο που εμφανίστηκε με αναπηρικό καροτσάκι, τον Δημήτρη Αλεξάνδρου που η Ελένη τον είχε από μακριά και τον έδιωξε από την εκπομπή, ήρθε η Κατερίνα Ζαρίφη να την βάλει σε μπελάδες. Η Ελένη κρατιέται να μην πάθει τίποτα και αρρωστήσει ειδικά τώρα που μπήκε στο τελευταίο στάδιο της εγκυμοσύνης της.

Γι΄αυτό η Ζαρίφη που χθες απουσίαζε λόγω κρυώματος, σήμερα καθόταν πολύ μακριά και στην άκρη για να μην κολλήσει κανέναν. Μάλιστα, για πλάκα είπε να πάει στην Λαμία να κάνει ζωντανή σύνδεση για να μην κολλήσει κανέναν και η Ελένη της είπε: «Εγώ κάνω τον σταυρό μου που δεν έχω πάθει ακόμα κάτι». Κι η αλήθεια είναι ότι με τόσες αρρώστιες είναι τυχερή η Ελένη.